-
مشکل در scroll خوردن سایت با انتخاب مطالب
سلام
من دارم از قالب zt_kru ستفاده میکنم ولی با انتخاب هر یک از زیر منوها با رفتن به صفحه مربوطه یک scroll بزرگی به صورت افقی میخوره که 2 تا از لینک هم توی این اسکرول میاره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که فکر میکنم لینک های تبلیغاتی باشه
به نظر شما شما دوستان مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-08-2012 10:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ببخشید دوستان در فایل template .css این خط رو کامننت کردم /*html.rtl{ direction: rtl;}*/ مشکل حل شد ولی مسلما مشکلات دیگه پیش میاد این هم اینکه همه چیز برعکس میشه چپ به راست
لطفا کمک کنید دوستان
ممنون
-
-
آدرس سایتت رو بده تا کمکت کنم. من هم چنین مشکلی داشتم که درستش کردم
-
-

نوشته اصلی توسط
khademian
آدرس سایتت رو بده تا کمکت کنم. من هم چنین مشکلی داشتم که درستش کردم
سلام
دوست عزیز من این رو فعلا روی لوکال دارم انجام میدم که بعدا ببرم روی هاست الان آدرس سایت رو نمیتونم بهت بدم
یه چیزی که هست فکر میکنم اصلا به جز این دو لینکی که هست و باعث اسکرول خوردن صفحه میشه rtl آن مشکل داره نمی دونم من این رو از سایت تک وب دیزاین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم شما میتونید قالب رو دانلود کنید و خودتون روی سیستمتون امتحانش کنید
ممنون
-
-
توی قالبت دنبال عبارت base64 بگرد. وقتی پیداش کردی 1 کد میبینی که رمزنگاری شده. اون کد رو پاک کن درست میشه. اگه میخوای مطمئن بشی همون کد هست یا نه کد رو تو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] امتحان کن اگه خودش بود پاکش کن. 1 div هم هست که نوشته left:-5000 اون div رو هم کلاً پاک کن
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)