در ادیتور مدیریت محتوا نمیتوانم فایل فلش را اضافه کنم. وقتی روی insert کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافتد

در ادیتور مدیریت محتوا نمیتوانم فایل فلش را اضافه کنم. وقتی روی insert کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافتد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ببینین جاوا اسکریپ بر روی مرور گر شما فعال هست یا نه ؟ اگه نیست فعال کنین![]()
جاوا فعال باز میشود ولی insert نمیشود
مرور گرتون چیه ؟ با فایر فاکس هم همین مشکل رو دارین ؟
بله با فای فاکس و اکسپلورر مشکل دارد .باز میشود ولی وقتی insert میکنی جواب نمی هد
رو لوکال کار می کنین یا سرور؟ .. احتمالا مشکل از سیستم شماست .. با یه سیستم دیگه چک کنین
در لوکال نصب شده ولی در سه سیستم مجزا همین مشکل وجود دارد
من تست کردم موردی نداشت!
شما یه بار دیگه مامبو رو از روی سایت ما دانلود کنید و دوباره نصب کنید
آقا چرا اینقدر اینکارا میکنین؟!
این کد HTML رو پیست کنید توجه کنید که با جای YOUR_FLASH_ADDRESS ها آدرس فایل فلشتون رو بزارین.
پیروز باشیدکد:<OBJECT codeBase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0 height=616 width=497 classid=clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000><PARAM NAME="_cx" VALUE="13150"><PARAM NAME="_cy" VALUE="16298"><PARAM NAME="FlashVars" VALUE=""> <PARAM NAME="Movie" VALUE="YOUR_FLASH_ADDRESS" ref> <PARAM NAME="Src" VALUE="YOUR_FLASH_ADDRESS" ref><PARAM NAME="WMode" VALUE="Window"><PARAM NAME="Play" VALUE="-1"><PARAM NAME="Loop" VALUE="-1"><PARAM NAME="Quality" VALUE="High"><PARAM NAME="SAlign" VALUE=""><PARAM NAME="Menu" VALUE="0"><PARAM NAME="Base" VALUE=""><PARAM NAME="AllowScriptAccess" VALUE="always"><PARAM NAME="Scale" VALUE="ShowAll"><PARAM NAME="DeviceFont" VALUE="0"><PARAM NAME="EmbedMovie" VALUE="0"><PARAM NAME="BGColor" VALUE=""><PARAM NAME="SWRemote" VALUE=""><PARAM NAME="MovieData" VALUE=""><PARAM NAME="SeamlessTabbing" VALUE="1"><PARAM NAME="Profile" VALUE="0"><PARAM NAME="ProfileAddress" VALUE=""><PARAM NAME="ProfilePort" VALUE="0"> <EMBED loop=false menu=false quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH=120 HEIGHT=40 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] </EMBED></OBJECT></P>
متشکرم1. ولی من میخوام ادیتورم درست بشه
2-مامبو را دوباره نصب کردم بازم همینطور هست
3- این کد ها را کجا باید اطافه کرد
علاقه مندی ها (Bookmarks)