-
مشکل همیشگی عدم نمایش فایل فلش
با سلام خدمت دوستان عزیز، اولین بار نیست که با این مشکل برخورد می کنم و تغریبا تمام راه حل های ممکن مثل غیر فعال کردن گزینه پاک کردن تگ ها و کدهای اچ تی ام ال، تغییر ف ی ل ت ر ی ن گ کاربر در تنظیمات بخش مقالات و تمامی ادیتورهایی که رایگان امکان افزودن فلش را فراهم می کنند امتحان کردم.
داستان اینه که من 2 ماه پیش به کمک ادیتور JCE و افزونه نال شده MediaManager زیر مجموعه آن 4 فایل فلش را در صفحه خانه سایت اضافه کردم تا دیروز یکی از فلش ها را با نمونه جدید تعویض کردم که از آن به بعد دیگر سایت هیچ فلشی را نمایش نمی دهد جالب اینجاست که حتی آدرس مستقیم فایل فلش روی سرور را در آدرس با مرورگر وارد می کنم فایل نمایش داده نمیشه! آدرس سایت و لینک مستقیم فایل فلش در زیر آمده آیا ممکنه پلاگین نال شده این دردسر را درست کرده باشه توضیح اینکه این پلاگین را uninstall کردم و حتی دیتابیس را از روی بک*آپ سالم ری استور کردم ولی مشکل همچنان هست.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-07-2012 05:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
از این افزونه میتونید استفاده کنید برای نمایش فایل های فلش در هر جای دلخواه سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
عزیز این مشکل در رابطه با قیلطر شدن مکرومدیا هستش که واسه جلوگیری از فعالیت یوتیوب در ایران این کار انجام شده و کلاً نمایش فایلهای فلش توی سایتها با مشکل مواجه شده و همه رو به دردسر انداختن.
کار اینترنتی تو این کشور ینی داشتن سرطان و هپاتیت و ایدز همه با هم.
چاره ای جز مرگ نداره.
-
-
مرصاد عزیز ممنون از توجهت ولی مشکل را حل نکرد ماجرا اینه که حتی فلش را بصورت مستقیم در مرورگر فراخوانی می کنم نمایش داده نمیشه و سرور در حالت لودینگ باقی می مونه! این هم لینک مستقیمش:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
آقا درسته این ف ی ل ت ی ن گ ولی در طی این مدت ده ها سایت داخلی و خارجی رو باز کردم ولی فلش های اونها همه فعاله در سایت خودم تا دیروز نمایش میداد ولی امروز که یکی از فلش ها رو آپ دیت کردم مشکل پیدا شد. البته گفته شما درسته به پشتیبانی سرور تیکت دادم قضیه رو بررسی کنه به هر رو سپاس جناب زاگرس
-
-
جناب زاگرس کاملا درست گفتی این پاسخ پشتیبانی سرورم هست: "این موضوع مربوطه به *****ینگ عمومی و اختلالات اینترنت می باشد که توسط مخابرات ایجاد شده است و مدتی است تعدادی از سایتهای اینترنتی که در خارج هاست شده اند را دچار مشکل نموده است و ارتباطی به خدمات شرکت ما ندارد، احتمالا بزودی مورد برطرف خواهد شد، برای بررسی بیشتر به اخبار رسانه ها مراجعه نمایید"
من بی خبر 2 روز تمام دل و روده این جوملای بخت برگشته رو برای حل مشکل زیر رو رو کردم .
ویرایش توسط بابک نظری : 10-07-2012 در ساعت 09:57 PM
-
-
نه به خاطر مسئله تحریم و ...
به شخصه خیلی وقت هست که از این گونه موارد برای نمایش در سایت استفاده نمیکنم
لود بالا ، سمت کاربر بودن ، مضر برای عنکبوت های گوگل ...
اگر اشتباه نکنم در تکنولوژی های جدید در راه هم این مورد در حال دگرگونی هست و جایی مطلبی در این باره خونده بودم
به شخصه این دلایل منو از استفاده این فایل ها منع میکنه
در پناه ایزد
-
-
درسته مرصاد جان ولی چه فرمتی رو به عنوان جایگزین استفاده میکنی؟ تنها فرمتی که من می شناسم gif هست که مشکل تعداد فریم و کند و ساده شدن بنر ها رو داره یه بنر 60 کیلو بایتی به فرمت gif بالاتر از 1 مگا بایت میشه!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)