-
افزودن فایل rtl.css به قالب انگلیسی
سلام دوستان
من کد افزودن فایل template_rtl.css رو برای قالب جوملا 2.5 میخوام
قبلاً برای جوملا 1.5 این کد زیر رو قرار میدادیم و دستورات css برای راست چین کردن قالب توی اون مینوشتیم . حالا من میخوام بدونم برای جوملا 2.5 از چه کدی استفاده میشه
کد:
-
<?php if($this->direction == 'rtl') ?>
-
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $tmpTools->templateurl(); ?>/css/ja-sosdmenu-rtl.css" type="text/css" />
-
<?php else ?>
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-10-2012 03:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
واقعاً جوابی برای این موضوع نیست ؟
-
-
دروود
بهتریم راه برای فارسی سازی قالب های که ساختار بدون rtl هستند تغییر فایل های اصلی سی اس اس اصلی قالب هست
میتونید از این راه اقدام کنید
از افزونه فایر باگ هم میتونید کمک بگیرید اموزش کار با این افزونه در دانشنامه هست و میتونید مطالعه کنید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
بهتریم راه برای فارسی سازی قالب های که ساختار بدون rtl هستند تغییر فایل های اصلی سی اس اس اصلی قالب هست
میتونید از این راه اقدام کنید
از افزونه فایر باگ هم میتونید کمک بگیرید اموزش کار با این افزونه در دانشنامه هست و میتونید مطالعه کنید
در پناه ایزد
سلام مرسی از راهنمایی تون ولی این راهی که گفتین یکم غیر اصولی هست با این کار اگه قالب خواست برای سایت دو زبانه استفاده شه چی ؟ عملاً نمیشه با این راه
جوابی که بنده توی انجمن های سایت مرجع گشتم و به راه حل رسیدم همون قطعه کد بالاست که برای سایت های چند زبانه هم به راحتی جواب میده
-
-
دوست عزیز سلام
آیا مشکل شما حل شده است؟
در غیر اینصورت اعلام کنید تا بیشتر راهنماییتان کنم.
یا حق.
-
-
سلام !
محمد محسنی عزیز بله مشکل بنده حل شد ولی با اون راهی که در ابتدا عرض کردم آیا راه دیگری برای این کار وجود داره ؟
در صورتی که راهی بجز این وجود داره تقاضا دارم بنده رو راهنمایی بفرمائید .
انصافاً باید یه دست مریزاد چرب و چیلی به تیم جوملا فارسی گفت کارشون بیسته .
پیشاپیش از همکاریتون نهایت تشکر رو دارم .
-
-
سلام
کد چک کردن برای rtl همین کد زیر میباشد
$this->direction == 'rtl'
حال نوع فراخوانی و استفاده آن متفاوت میباشد.
برای مثال نوع دیگر فراخوانی بشکل زیر میباشد.
<?php if($this->direction == 'rtl') : ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template_rtl.css" type="text/css" />
<?php endif; ?>
و اینکه در ابتدا این کد را استفاده نمایید.
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="<?php echo $this->language; ?>" lang="<?php echo $this->language; ?>" dir="<?php echo $this->direction; ?>">
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)