با سلام
من میخام در ساب دومین جوملا نصب کنمو فایل نصب رو تو پوشه مربوط به ساب دومین اکستراکت کردم ولی mysql مربوط به ساب دومین رو چطوری بسازم؟ ممنون میشم اگه با جزئیات توضیح بدین

با سلام
من میخام در ساب دومین جوملا نصب کنمو فایل نصب رو تو پوشه مربوط به ساب دومین اکستراکت کردم ولی mysql مربوط به ساب دومین رو چطوری بسازم؟ ممنون میشم اگه با جزئیات توضیح بدین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض سلام .
دوست عزیز یک ساب دومین ایجاد کنید . فایل جوملا را در پوشه ساب دومین اپلود و از حالت فشرده خارج نمائید .
به مدیریت پایگاه داده ( دیتابس ) خود بروید و یک دیتابس جدید ایجاد کنید و مراحل نصب جوملا را طی کنید .
موفق باشید .
ممنون ، جوملا رو نصب کردم و وارد مدیریت جوملا میشم اما صفحه اصلی سایت مشکل داره و باز نمیشه
چه اخطاری میده؟
آدرس سایتتونو قرار بدید تا دوستان راحت تر راهنمایی کنن
این سایتمه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته بگم که مدیریت ساب دومین فعاله و مشکلی نداره
با عرض سلام .
دوست عزیز این مشکل احتمالا از سرویس هاست شماست . در این باره این مورد با مدیریت هاست خود در ارتباط باشید .
موفق باشید .
ممنون از راهنماییتون، با پشتیبانی هاست تماس گرفتم راه حلش خیلی ساده بودف من از تو پوشه سای دوومین در هاست فایل ایندکس رو حذف نکرده بودم
همیشه موفق باشید دوستان
علاقه مندی ها (Bookmarks)