-
با سلام
شاید مشکل شما با روش زیر حل شود:
شما تمام فایل ها را به هاست دیگری انتقال دهید، اگر تصحیح شد بدانید اشکال از هاسته. اگر این کار برایتان زمانبر است ابتدا آن را در یک فولدر درون کامپیوتر خود دانلود کنید، سپس wampserver را نصب کنید و آن را با این برنامه چک کنید، اگر مشکل حل شد پس احتمالا مشکل از هاست شماست.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از خوانساری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
11-11-2012 11:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
خوانساری
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
شاید مشکل شما با روش زیر حل شود:
شما تمام فایل ها را به هاست دیگری انتقال دهید، اگر تصحیح شد بدانید اشکال از هاسته. اگر این کار برایتان زمانبر است ابتدا آن را در یک فولدر درون کامپیوتر خود دانلود کنید، سپس wampserver را نصب کنید و آن را با این برنامه چک کنید، اگر مشکل حل شد پس احتمالا مشکل از هاست شماست.
فکر خوبی بود..
مشکل از هاست هست..البته من اینکار رو کردم که همه چی رو پاک کردم توی هاست.دوباره از توی لوکال زیپ کردم و فرستادم به هاست.ولی همون مشکل بود.
درخواست ریستوری بکاپ دادم.
ولی چرا همچین مشکلی پیش اومده توی هاست پیش اومده؟
مشکل از کجا میتونه باشه؟
-
-
دوستان گرانقدر..من درخواست ریستوری بک اپ هم دادم..ولی مشکلم باقیست همچنان.دو هفته است سایتم به روز نشده..
دیگه دارم کلافه میشم..
من وقتی وارد مدیریت میشم هیچ منویی ندارم..نمیشه سایت رو ویراش کرد.
چیکار کنم؟
-
-
سلام
دوست عزیز این دو راه رو تست کن به نظرم با این دو راه مشکلت حل بشه(قبلا این مشکل رو داشتم)
1-هسته جوملا رو دانلود کن سپس پوشه Administrator رو فشرده کن و برو مدیریت هاست - آپلود و سپس اکسترکت کن !
2- از روش زیر تغییراتی رو توی htaccess بدید.
توی فایل htaccess (توی روت هاستتون هست) کد زیر رو فعال کنید مشکلتون حل میشه
کد:
# RewriteBase /جهت فعال سازی # اول مد رو بردارید ! نتیجه رو اعلام کنید موفق و پیروز باشید
-
-
دوست عزیز من راه دوم رو درست نفهمیدم.راه اول رو ک قبلا همچین مشکلی پیش اومده بود ..همین کار رو کردم حل شد.ولی این دفعه نه
حالا راه دوم رو یه بار دیگه بهتر توضیح بدید؟
در ضمن من فقط همچین فایلی دارم htaccess.txt چیزه دیگه ای پیدا نکردم
همین فایل رو تغییر بدم دیگه؟
ویرایش توسط vahid162 : 11-16-2012 در ساعت 10:08 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)