-
درخواست کامپوننت دانلود و آپلود فایل در جوملا2.5.7
با سلام
من یک کامپوننت ساده فارسی و تر و تمیز (ترجیحا فارسی باشد) میخوام که کار دانلود فایل و آپلود فایل رو در سایتم انجام بده؟؟(مدیر یک چیزی بزاره تا بازدیدکننده ها بتونن در سایت دانلود کنن) کاربر هم بتونه یک چیزی رو آپلود کنه توی سایت و مدیر بیاد اون فایل رو چک کنه و تایید کرد برای دانلود عموم قرار بده(لینک دانلود بزارید تا دانلود کنیم)؟؟ گزینه آخر اگر افزونه فارسی جالبی پیدا نشد شاید از انگلیسی استفاده کردیم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-08-2012 09:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
دوست عزیز در سایت جهانی جوملا چندیدن کامپوننت وجود داره که برای این منظور طراحی شده اند. به طور مثال می توانید از «فوکا دانلود» و یا «جی دانلود» استفاده کنید. این هم یک لینک از جوملای جهانی==> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط خوانساری : 11-08-2012 در ساعت 09:39 AM
-
-
خوانساری جان من افزونه فارسی میخوام!!
-
-
شما دوست عزیز همانطور که اقای خوانساری فرمودن یکی از دو افزونه فوکا یا جی دانلود رو انتخاب کنید
فاسی اش پیدا میشه
مثلا برای فارسی کردن جی دانلود از لینک موجود در امضای من ( عیدی) میتونید استفاده کنید کارتون رو راه میاندازه
موفق باشید
-
-
با سلام و خسته نباشید
اگر میشه لینک دانلود
jDownloads 1.9.0 _جوملا 2.5 رو به من بدید
من از این سایت های خارجی سر در نمیارم.طریقه نصب هم یک توضیحی بدید اوباید افزونه انگلیسی نصب بشه بعد فایل فارسی رو نصب کنیم.؟ با تشکر
-
-
جی دانلود آخرین نسخه 1.9.1
دانلود از سرور ایران : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دانلود از سایت جی دانلود:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فارسی ساز هم دوست خوبمون به عنوان عیدی قرار داده اند
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از shamimi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)