با سلام
من از ماژول roknewspager استفاده میکنم و میخواست بدونم چطوری آخرین موارد ارسال شده تو فروم یه سایت دیگه رو تو این ماژول نشون بدم؟ مثل سایت اصلی جوملا فارسی که پنج ارسال آخر انجمن رو تو ماژول نشون داده
ممنونم از همتون

با سلام
من از ماژول roknewspager استفاده میکنم و میخواست بدونم چطوری آخرین موارد ارسال شده تو فروم یه سایت دیگه رو تو این ماژول نشون بدم؟ مثل سایت اصلی جوملا فارسی که پنج ارسال آخر انجمن رو تو ماژول نشون داده
ممنونم از همتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از لینک روبرو در قسمت configuration میتونید تنظیمات مربوط این مازول را مشاهده کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون دوست عزیز ولی چیزی که تو لینک بالا بود با تنظیمات roknewspager که من نصب کردم خیلی فرق داره و درباره اینکه چگونه آخرین مطالبو از یه سایت دیگه قرار بدم، چیزی ننوشته بود
فکر کنم باید از خبرخوان استفاده کنی. باید feed اون سایت رو تو سایت خودت نشون بدی
ممنون دوست گرامی، اگه امکان داره میشه توضیح بدید چطور فید یه سایت دیگه رو تو ماژول roknewspager نشون بدم؟نوشته اصلی توسط khademian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوباره
کسی لینجا نبود که بتونه تو حل این مشکل بهم کمک کنه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)