-
فرم ساز زیبا و فارسی
با سلام و درود
دوستان من یک فرم ساز میخوام که علاوه بر فارسی بودن و زیبایی بتونم باهاش راحت کار کنم یعنی اگه آموزش هم داشته باشه چه بهتر/ راستی با اغلب فرم سازهای جوملا کار کردم ولی اونی که میخواستم در نیومد.ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر از همگی دوستان بخصوص اساتید محترم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-13-2012 10:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
rsform نسخه 2.5 هست که تجاری می باشد نسخه 1.5 رایگان است
form maker هست باز تجاری هست
breezing هست که باز هم تجاری هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رایگان می باشد
تست کنید لطفا
-
-
اگه فرم ساز رایگان باشه بهتره / از فرم ساز هایی که گفتید نمونه کار هم دارن؟راستی میخوام فارسی باشه
-
-
نمونه هاش در لینک هست در جوملا در بخش jed بزینید Form تمامی فرم سازها با دموهایشان می اید
موفق باشید
-
-
دوست گرامی من یک فرم ساز میخوام که فارسی باشه .این سایت رسمی جوملا و البته انگلیسی هستش.
-
-
بله درسته
باید یا خودتون دست بکار بشوید یا برخی دیگر سرچ کنید فارسی شده است موجود است
موفق باشید
ویرایش توسط shamimi : 10-14-2012 در ساعت 12:13 PM
دلیل: ویرایش متن
-
-
با عرض سلام .
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینجا کسی به اجبار کاری را انجام نمی دهد . شما نیز اگر وقت ندارید می توانید به کاربران پاسخ ندهید .
و اما دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شما می توانید از فرم سازهای RSform و Breezingforms استفاده نمائید .
RSform تجاری هست و باید خریداری شود اما در نت می توانید به صورت فارسی و رایگان دانلود نمائید . اما Breezingforms رایگان و فارسی شده است . در نت و انجمن در مورد این دو فرم ساز جستجو کنید .
موفق باشید .
-
2 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
با سلا و احترام
ممنون از لطفت kianesfahan جان . ببینید من میخوام یک فرم واسه کاربران درست کنم که مربوط به یه مسابقه گروهی میشه. ولی هم میخوام زیبا باشه هم فارسی و اینکه امکان آپلود عکس و اگه بشه پرداخت آنلاین هم داشته باشه. حالا به نظر شما بهترین فرم سازی که میشه انتخاب کرد چیه.ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
yavare tanha
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلا و احترام
ممنون از لطفت kianesfahan جان . ببینید من میخوام یک فرم واسه کاربران درست کنم که مربوط به یه مسابقه گروهی میشه. ولی هم میخوام زیبا باشه هم فارسی و اینکه امکان آپلود عکس و اگه بشه پرداخت آنلاین هم داشته باشه. حالا به نظر شما بهترین فرم سازی که میشه انتخاب کرد چیه.ممنون
با عرض سلام .
بنده خودم Rsform را به شما پیشنهاد می دهم . فرم ساز کامل ، جامع ، فارسی و زیبا .
اموزش های فراوانی در این ضمینه این فرم ساز در نت وجود دارد . حتی شما می توانید با این فرم ساز قسمت محاسبه انلاین نیز ایجاد کنید و تمامی امکاناتی که مد نظر دارید اعم از اپلود عکس ، محسابه انلاین هزینه ها و پرداخت آنلاین را این فرم ساز در اختیار شما قرار می دهد .
برای پرداخت آنلاین نیز می توانید از افزونه زیر استفاده نمائید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و با دوست خوبم میلاد جان در این رابطه صحبت نمائید .
موفق ، پیروز و سربلند باشید .
-
2 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
آقا دمت گرم کارت درسته.خدا پشت و پناهت باشه. اگه از rsform یه نسخه ای که بدون مشکل باشه رو برای دانلود بذاری که واقعاً ممنونت میشم. در هر صورت بازم ازت ممنون دوست خوبم.
ویرایش توسط yavare tanha : 10-16-2012 در ساعت 11:06 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)