-
با سلا و احترام
ممنون از لطفت kianesfahan جان . ببینید من میخوام یک فرم واسه کاربران درست کنم که مربوط به یه مسابقه گروهی میشه. ولی هم میخوام زیبا باشه هم فارسی و اینکه امکان آپلود عکس و اگه بشه پرداخت آنلاین هم داشته باشه. حالا به نظر شما بهترین فرم سازی که میشه انتخاب کرد چیه.ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-14-2012 05:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
yavare tanha
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلا و احترام
ممنون از لطفت kianesfahan جان . ببینید من میخوام یک فرم واسه کاربران درست کنم که مربوط به یه مسابقه گروهی میشه. ولی هم میخوام زیبا باشه هم فارسی و اینکه امکان آپلود عکس و اگه بشه پرداخت آنلاین هم داشته باشه. حالا به نظر شما بهترین فرم سازی که میشه انتخاب کرد چیه.ممنون
با عرض سلام .
بنده خودم Rsform را به شما پیشنهاد می دهم . فرم ساز کامل ، جامع ، فارسی و زیبا .
اموزش های فراوانی در این ضمینه این فرم ساز در نت وجود دارد . حتی شما می توانید با این فرم ساز قسمت محاسبه انلاین نیز ایجاد کنید و تمامی امکاناتی که مد نظر دارید اعم از اپلود عکس ، محسابه انلاین هزینه ها و پرداخت آنلاین را این فرم ساز در اختیار شما قرار می دهد .
برای پرداخت آنلاین نیز می توانید از افزونه زیر استفاده نمائید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و با دوست خوبم میلاد جان در این رابطه صحبت نمائید .
موفق ، پیروز و سربلند باشید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
2 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)