سلام خدمت همه دوستان
ضمن پوزش از اينكه تاپيك تكراري شده است
سلام
كسي از دوستان ميدونه در Roc gallery ،چطوري ميشه عكسهاي آپلود شده رو به يك گالري خاص تخصيص داد؟
باتشكر

سلام خدمت همه دوستان
ضمن پوزش از اينكه تاپيك تكراري شده است
سلام
كسي از دوستان ميدونه در Roc gallery ،چطوري ميشه عكسهاي آپلود شده رو به يك گالري خاص تخصيص داد؟
باتشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در تمام گالریها در مرحله آپلود عکسها میتونید اون تصویر به یک مجموعه خاص یا آلبوم اختصاص داد
سلام جناب Shmata ، عذر زحمات ...
ضمن تشكر،،در ادامه فرمايشتون بايد عرض كنم كه در هنگام آپلود ، جايگاهي براي تخصيص آن به يك گالري رو نداره !!!!
و من هم ساعتها روش كار كردم سر در نياوردم چطوري كار ميكنه !!!!
با اجازتون اطلاعات مورد نظر رو بهتون پيام خصوصي ميكنم
با تشكر
خواهش میکنم دوست من
بنده سایت شما را دیدم / شما از قبل یک مجموعه ایجاد کرده بودید منم یک مجموعه به اسم secondcat ایجاد کردم
بعد از همان طریقی که عرض کردم موقع اپلود تصویر را به مجموعه اختصاص دادم .
هنگام استفاده از مجموعه ها در مدیریت منوها وقتی یک آیتم منو از نوع اون گالری تون میسازید باید Category Id اون مجموعه را بنویسید تا منو به مجموعه assign شه.
یک مورد تستی برای شما انجام دادم
ضمن تشكري دوبارهنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جناب مهندس Shmata ،شما زحمت كشيده بوديد و روي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كار كرده بوديد، اگه ميشه روي Roc gallery هم محبتتونو معطوف بفرمائيد.
با تشكر
علاقه مندی ها (Bookmarks)