سلام . چطور میشه جوملا رو به طور کامل پاک کرد و دوبار نصب کرد بدون این که محتویات مثل مطالب پاک نشن و چطور مطالب رو دوباره به جوملا بازگردونیم و مدیریت کنیم؟ لطفا به طور تصویری یا توضیح کامل . با تشکر

سلام . چطور میشه جوملا رو به طور کامل پاک کرد و دوبار نصب کرد بدون این که محتویات مثل مطالب پاک نشن و چطور مطالب رو دوباره به جوملا بازگردونیم و مدیریت کنیم؟ لطفا به طور تصویری یا توضیح کامل . با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دسترسی ها در صورتی که در Cpanel هستید 777 کنید اگر پاک نشد به سرور خود بگید برای شما هاست را دوباره بسازد
موفق باشید
با سلام
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دقت فرمائید کاربران چه سوالی مطرح نموده اند .
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای پاسخ سوال شما باید عرض کنم از فایل ها و پایگاه داده خود باید بک اپ تهیه نمائید .
اموزش زیر در این ضمینه به شما کمک خواهد کرد . در ضمن اگر هاست شما Cpanel می باشد می توانید فول بک اپ تهیه نمائید . اموزش بک اپ گیری از Cpanel را در گوگل سرچ نمائید به نتیجه های جالبی دست پیدا می کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق ، پیروز و سربلند باشید .
سلام دوستاننوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من هم مشکل نصب پک جدید روی پک پیشفرض رو دارم . من از پک امیرکبیر جوملا فارسی استفاده کردم. الان کلی عکس و مطلب توش دارم.
تا مرحله ی بک آپ گیری از دیتابیس و فایل ها جلو رفتم . حالا چطور می تونم پک جدید رو نصب کنم؟
آیا باید پک قبلی کاملا پاک بشه تا بتونم پک جدید رو نصب کنم؟ در این صورت پس باید اینطور باشه که بعد از نصب پک جدید دوباره اطلاعاتم را Restore کنم. درسته ؟
پیشاپیش ممنون از استادان
دروود
شما باید از جداول مربوط به مطالب خودتون در دیتابیس پشتیبان تهیه کنید
سپس جوملا جدید رو نصب کنید و جداول رو ایمپورت کنید
نکته *
اول پشتیبان کامل برای اطمینان تهیه کنید
دوم یک بار روی لوکال امتحان کنید
در پناه ایزد
من از ديتابيسم بك آپ گرفتم . جوملاي جديد رو هم نصب كردم . حالا جدول بانك قبلي رو export مي كنم ولي وقتي مي خوام به بانك جديد import كنم خطا مي ده كه primary key تكراري هست . مشكل چيه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)