-
اختصاصی سازی ماژول roktabs
با سلام
من در سایتم از ماژول fp roktabs استفاده میکنم که در قسمت متن، تعداد دکمه یکی است ولی شبیه همین ماژول تو سایت جوملا فارسی هست که تعداد دکمه دوتاست.
اگه امکان داره خواهش میکنم راهنمایی کنید که چگونه تعداد دکمه ها رو افزایش بدم.
با تشکر
اینم سایتمه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-12-2012 10:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
منظور شما از دو کلمه چیست؟
ایا منظور شما تعداد تب ها میباشد.
در تنظیمات ماژول مربوطه شما میتوانید تعداد آیتم ها را افزایش دهید.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
نه منظورم تعداد مطالبی که تو ماژول میشه قرار داد نیست، منظورم تعداد تب ها هم نیست، مثلن تو همین ماژول که تو صفحه اصلی سایت جوملا هست اولین مطلب به اسم جوملا فارسی هست که دوتا دکمه مجازی پهیینش هست، یکی دریافت افزونه و دیگری دیدن نسخه نمایشی، البته نمیدونم شاید اینا هم جزئی از متن باشن و به ماژول ربطی نداشته باشن
-
-

نوشته اصلی توسط
hormoud
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه منظورم تعداد مطالبی که تو ماژول میشه قرار داد نیست، منظورم تعداد تب ها هم نیست، مثلن تو همین ماژول که تو صفحه اصلی سایت جوملا هست اولین مطلب به اسم جوملا فارسی هست که دوتا دکمه مجازی پهیینش هست، یکی دریافت افزونه و دیگری دیدن نسخه نمایشی، البته نمیدونم شاید اینا هم جزئی از متن باشن و به ماژول ربطی نداشته باشن
سلام
با كسب اجازه از استاد عزيزم جناب محسني
دوست عزير موردي كه بدان اشاره داشتيد ، فكر ميكنم دوتا دگمه است كه بهش لينك داده شده، همين ...
وبه ماژول Roc Tab ارتباطي نداره !
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خیلی ممنون دوست گرامی، منظور من دقیقن همین بود، فقط میشه توضیح بدید این دگمه ها چطوری تو مطلب بذارم؟ اینا فقط یه تصویر ساده هستند که لینک داده شده اند یا باید دگمه ها رو از طریق برنامه خاصی مث mmb ساخت؟ بازم ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
hormoud
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنون دوست گرامی، منظور من دقیقن همین بود، فقط میشه توضیح بدید این دگمه ها چطوری تو مطلب بذارم؟ اینا فقط یه تصویر ساده هستند که لینک داده شده اند یا باید دگمه ها رو از طریق برنامه خاصی مث mmb ساخت؟ بازم ممنون
سلام
بله دوست عزيز، با نرم افزارهائي مثل: فتوشاپ،فلش،mmb و ... هم ميشه اونا رو طراحي كرد.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)