-
ایجاد یک فونت اختصاصی برای مطالب جوملا 2.5
سلام می خواستم مراحل تعریف کردن یک فونت اختصاصی که در هاست آپلود کردم رو بدونم. تا آنجا که من فهمیدم از کد font-face در template.css همانطور که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نشان داده شده عمل می کنیم .حالا من چند سوال در این آموزش دارم:
1- مسیر پوشه ای که من فونت ها رو در اون قرار دادم هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستش، حالا این آدرس رو چطوری باید در آموزشی که داده شده به فایل css معرفی کنم تا بتونه فونت رو پیدا کنه؟ یعنی چند بار کد ../ رو بکار ببرم؟
2- هنگام اضافه کردن یک مطلب جدید از قسمت ادیتور چه دستور فراخوانی برای متن ها قرار بدم تا فونت مورد نظر برای متن دلخواه فراخوانی بشه؟ ( وقتی طبق آموزش عمل می کنم و کد
کد:
font-family: "B Titr", btitrbd, Tahoma;
رو قرار می دم و ذخیره می کنم کلاً کد های فونت ها پاک میشن و فونت پیش فرض فعال میشه!)
3- نرم افزار phoca font رو هم نصب کردم ولی انگار فقط فونت های انگلیسی رو جواب میده. آیا پلاگینی که برای نسخه 2.5 باشه و امکان تغییر فونت رو بده هنوز نیومده؟
از آخرین نسخه جوملا که 2.5.7 هستش و از همین سایت دریافت کردم استفاده می کنم.
خواهشاً در یک خط جواب منو ندید ..
نمونه سایت مطلوب برای من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]سایت هستش.
اگر لطف کنید و یک آموزشی رو قرار بدید که خودتون ازش جواب گرفته باشید ممنون می شم
مرسی
ویرایش توسط behzady2002 : 10-14-2012 در ساعت 05:58 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-14-2012 05:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)