-
چند دلیل محکم میخوام برای انتخاب جوملا به جای وردپرس
سلام.
دوستان واقعا چند تا سوال دارم که داره دیوانه ام میکنه.
اینو کاملا میدونم و کاملا قبول دارم که مقایسه جوملا با وردپرس مثل مقایسه پایتخت با روستا هست.
اما توی این مدتی که با وردپرس کار کردم ، واقعا سئوش فوق العادس.واقعا به معنای کامل فوق العادس سئوش.
قبلا حدود یه سال و نیم دو سال پیش ، همزمان یه سایت با وردپرس و جوملا ساختم ، مطالبش یکسان بودن.
بعد از مدت کوتاهی وردپرسه کللللللیی بازدید میگرفت ولی جوملا هیچ.
همین طور قالب های وردپرس هم خیییلییی زیاد و حرفه ای و زیبا بودن و رایگان ، ولی واسه جوملا قالب درست درمونی نبود.
حالا دیگه حالم از ورد پرس بهم میخوره چون بچگانه اس ولی هنوزم عاشق سئوشم.
حالا میخوام بدونم سئوی جوملا تو این مدت بهتر شده؟در حد وردپرس شده؟
یه چند تا قالب درست درمون واسش پیدا میشه؟
مثلا یه قالب برای سایت آی تی و دانلود ، حتی الممکن دو ستونه و مرتب و منظم!!!
در ضمن یه سوال!!!از همون اول این واسم سوال بود که چطور یه پست تو جوملا بزنم که تو سایت نمایش داده شه؟آخه فقط پست های ویژه رو نمایش میده!!!
منتظر جوابتونم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-14-2012 05:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
صحبت های شما کاملا درست است
وردپرس به صورت پایه امکاناتی دارد که جوملا ندارد ولی جوملا برای توسعه پیدا کردن بسیار قوی تر از ورد پرس می باشد و امکانات بسیار بیشتری دارد.
ولی اگر بخوام بی طرفانه قضاوت کنم ، شخصی که کار به سادگی در وردپرس انجام شده خیلی سخته بیاریمش سمت جوملا و اونو با پیچیدگی های کار درگیر نمود
البته پس از راه افتادن با جوملا دیگه امکان نداره بره سمت ورد پرس
موفق و پیروز باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام مجدد
من با جوملا قبلا کار کردم.خیلی هم کار کردم.خیییییلی هم خوشم اومد ازش.
سختی کار کردن با جوملا خیییلی شیرینه.واقعا سخت بودن اون خیلی جذابه!!!
در کل در حدی که کارم راه بیفته بلدم با جوملا کار کنم.
ولی بالاخره به جوابم نرسیدم.
-
-

نوشته اصلی توسط
Mohammad2020
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه چند تا قالب درست درمون واسش پیدا میشه؟.
سلام دوست عزيز
با كسب اجازه از استاد عزيزم آقا نويد
بايد عرض كنم جوملا در زمينه قالب خيلي پيشرفت كرده، چه قالب هاي ترجمه شده،چه قالب هاي طراحي شده ، وچه قالب هاي بدون ترجمه(اصلي)و..
مضافا"اينكه قالب هاي تجاري بسيار زيبائي نيز وجود دارد كه توسط تيم هاي قوي همچون: Rocketheme ، Yootheme ، Zootempleat ، Vtemtempleate و...+چندين تيم قوي ديگر داخلي طراحي و عرضه شده اند كه نياز طراحان را در زمينه قالب ميتونه حل كنه.
بنده با همين تجربه اندكي كه در اين مدت كسب كرده ام عرض ميكنم از نظر قالب فكر نميكنم به مشكل بخوريد، مگر اينكه ساير مسائل ابهاماتي داشته باشيد ...... !!
موفق باشيد
ویرایش توسط elyastel : 10-15-2012 در ساعت 01:37 PM
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خیلی ممنون.
حالا میشه چند تا قالب رای نمونه بهم معرفی کنید؟قالب منظم و مرتب؟
چند سوال دیگه موند.
-1وضعیت پیشرفت سئوی جوملا نسبت به وردپرس
2-چند تا دلیل محکم برای این که جوملا رو به جای وردپرس انتخاب کنم
3-چطور یه پست تو جوملا بزنم که تو سایت نمایش داده شه؟آخه فقط پست های ویژه رو نمایش میده!!!
-
-
راستی میشه چند تا سایت معروف و بزرگ جوملایی رو بهم معرفی کنید؟
-
-

نوشته اصلی توسط
Mohammad2020
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستی میشه چند تا سایت معروف و بزرگ جوملایی رو بهم معرفی کنید؟
و.....
موفق باشيد
ویرایش توسط elyastel : 10-15-2012 در ساعت 02:26 PM
-
2 کاربر زیر از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
از سال 84-85 تا الان دارم با انواع cms ها کار میکنم خدایی خوش دست تر از جوملا ندیدم
درسته سئو وردپرس عالی بوده و هنوزم هست ولی انصافاً در نسخه های جدید جوملا سئو دسته کمی از وردپرس نداره ساید بعضی از مواقع بهترم شده
برای دیدن سایت های دولتی که با جوملا پیاده سازی شده لینک زیر رو ببینید :
برای سایت های معروف هم لینک زیر رو ببینید :
سایت های معروفی هم که من توی این لیست دیدم خیلی کف کردم :
کمپانی سونی پیکچر
برج ایفل
مک دونالد
جنرال الکتریک
و خیلی دیگه که حوصلم نشد ببینمش
ویرایش توسط r.dehshahri : 10-15-2012 در ساعت 03:13 PM
-
-
مر30 از همه.
من هنوز جواب اون سه سوالمو هنوز نگرفتم
-
-
سلام
-1وضعیت پیشرفت سئوی جوملا نسبت به وردپرس
سئو در وردپرس یک گزینه ی دیفالت هست ولی در جوملا باید با کمک افزونه ها این کار رو انجام بدید. البته من با این مخالفم که سئوی یکی از اون یکی بهتره. سئو خودش یک مبحث کاملاً حرفه ای هست و مرتبط میشه به وبمستر نه سیستم مدیریت محتوا. شاید sef رو بتونید داشته باشید در سیستم های مدیریت محتوا ولی seo بحثش حرفهای تره. سایت سمینارجوملا الان رنکش 6 هست. این نشون میده که این سیستم سئوش تثبیت شده!
2-چند تا دلیل محکم برای این که جوملا رو به جای وردپرس انتخاب کنم
شما چه سایتی مد نظرتون هست؟ میخوایید چیکار بکنید با سایتتون؟ خیلی میشه که اصلاً جوملا توصیه نمیشه و پیشنهاد ما گزینه های دیگه وتخصصی تر هست. مثلاً انجمن تحت جوملا یا ... . پس شما باید در ابتدا اون مشخصاتی رو که نیاز دارید رو لیست کنید تا بگیم که این مشخصات رو جوملامی تونه انجامش بده یا نه
3-چطور یه پست تو جوملا بزنم که تو سایت نمایش داده شه؟آخه فقط پست های ویژه رو نمایش میده!!!
مطالب ویژه حکم نمایش مطلب در صفحه ی نخست رو داره. منظورتون رو متوجه نشدم.میخوایید بصورت بلاگ کار بکنید؟
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)