-
اسپم تبلیغاتی زیر صفحه سایت و مدیریت جوملا 2.5!!
سلام
من متوجه یک نوشته با عنوان hostarsham در زیر صفحات مدیریت جوملا و حتی زیر صفحه وب سایتم شدم! با افزونه FireBug کد این نوشته رو بدست آوردم که براتون اینجا میزارم
<a target="_blank" style="text-decoration:none;color:#e0e0e0;background-color:none" title="هاست" alt="هاست" href="http://hostarsham.com"> hostarsham</a>
میشه کسی کمک کنه اینو پاکش کنم؟؟ اصلا نمیدونم از کجا اومده! احتمال اینکه توسط یکی از ماژول ها پلاگین ها ویا کامپوننت ها اینطوری شده باشه زیاده ولی من نمیدونم کدومیکیه؟؟ جوملای من 2.5.7 هست
[IMG]www.4get.ir/zipimport/424242424.jpg[/IMG]
[IMG]www.4get.ir/zipimport/4454436546.jpg[/IMG]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-16-2012 09:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی پیشنهادی نداره؟؟؟؟
بنظر من این یه نقص خیلی بزرگ واسه جوملا هست که 1 نفر تونسته تبلیغ خودشو توی تمام صفحات مدیریت و سایت نشون بده!
-
-
با عرض سلام .
دوست عزیز ایا شما مطمن هستید ضعف از جوملاست ؟
شما از این سایت hostarsham.com هاست تهیه نموده اید ؟
اگر بله مدیر این سایت نام سایت خود را در سایت شما درج کرده است .
موفق ، پیروز و سربلند باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون که جواب دادید
نخیر من از این هاست استفاده نمیکنم! و اگه به این آدرس برید متوجه میشید که چیزی وجود نداره!
فقط میدونم بعد نصب یک ماژول ، پلاگین یا کامپوننت این اسپم اضافه شده ولی نمیدونم کدوم یکی هست و این امکان وجود نداره که بخوام افزونه ها رو یکی یکی پاک کنم تا پیداش کنم
دوستان برنامه نویس جوملا فارسی کم لطفی کردن و جوابی به این مشکل نمیدن. کاملا واضح هست که از طریق کدوم قسمت های جوملا میشه همچین کاری کرد و جواب این مشکل رو تیم مدیریت جوملا فارسی میدونه ولی پاسخی نمیدن!
-
-
دوست عزیز ابتدا برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نمائید .
در ضمن وقتی شما ادرس سایت خود را درج نکرده اید دوستان چه طور سایت شما را بررسی و پاسخ دهند ؟
اگر دوستان در این مورد اطلاعی داشته باشند حتما راهنمایی می کنند .
همان طور که خودتان هم فرمودید مشکل از نصب افزونه ای است . اگر افزونه را از مکانی غیر قابل اعتماد و معتبر دانلود کنید به چنین مشکلی برخورد خواهید کرد .
بهترین راه بررسی افزونه هایی هست که بعد از نصب این مشکل پدیدار شده است .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزيز
كليه فايل هاي پوشه جوملاي خود را در يكجا در notpad++ باز كرده و سپس با يك سرچ كوچك موقعيت لينك و عبارت مدنظر را پيدا كرده و از اين طريق منبع اين اسپم را در افزونه ها پيدا كرده و افزونه مشكل دار را حذف نماييد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
poonoodi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز
كليه فايل هاي پوشه جوملاي خود را در يكجا در notpad++ باز كرده و سپس با يك سرچ كوچك موقعيت لينك و عبارت مدنظر را پيدا كرده و از اين طريق منبع اين اسپم را در افزونه ها پيدا كرده و افزونه مشكل دار را حذف نماييد
موفق باشيد
سلام poonoodi جان
راهکار خوبیه ولی چطوری میشه کل فایل ها رو یکجا در ++Notpad باز کرد؟؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید دوست عزیز؟ اگه منظورتون اینه یکی یکی فایل ها رو چک کنم میدونید چندتا فایل Txt , html , php , xml , css و غیره وجود داره؟؟
من یک بک آپ کامل از سایت دارم و... قبلا با نرم افزاری آشنا شدم که قادر بود بدون باز کردن فایل های متنی داخل همه رو جست و جو و Replace کنه! اگه اون برنامه رو پیدا کنم فکر کنم مشکل حل شدنی بشه
-
-

نوشته اصلی توسط
behnam.ps
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام poonoodi جان
راهکار خوبیه ولی چطوری میشه کل فایل ها رو یکجا در ++Notpad باز کرد؟؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید دوست عزیز؟ اگه منظورتون اینه یکی یکی فایل ها رو چک کنم میدونید چندتا فایل Txt , html , php , xml , css و غیره وجود داره؟؟
من یک بک آپ کامل از سایت دارم و... قبلا با نرم افزاری آشنا شدم که قادر بود بدون باز کردن فایل های متنی داخل همه رو جست و جو و Replace کنه! اگه اون برنامه رو پیدا کنم فکر کنم مشکل حل شدنی بشه
قطعا قسمتي از سطر ذيل در فايل هاي پوشه جوملاي شما موجود خواهد بود
کد:
<a href='[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]' alt='هاست' title='هاست' style='text-decoration:none;color:#e0e0e0;background-color:none' target='_blank'> hostarsham</a>
يك بك اپ از فايلي جوملاي خود را دانلود و اكستركت كرده و در پوشه از طريق *.* كليه فايل ها را خارج از پوشه به نمايش دراوريد و سپس همه را انتخاب و در نرم افزار n++ باز كرده و كلمات كد فوق را سرچ كنيد تك به تك يا گروهي
به احتمال زياد پيدا ميشه
موفق باشيد
-
-
البته ممکنه این کار جواب نده و این نوشته در پایگاه داده ذخیره شده باشه ولی پوشه ای رو که می خواهید محتواش در n++ باز شه روی این نرم افزار بکشید و رها کنید
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sahama
البته ممکنه این کار جواب نده و این نوشته در پایگاه داده ذخیره شده باشه ولی پوشه ای رو که می خواهید محتواش در n++ باز شه روی این نرم افزار بکشید و رها کنید
حدس شما فکر منم هست چون من الان با نرم افزار Funduc Search and Replace نزدیک 1400 فایل Txt , html , php , xml , css , xhtml , js رو جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم
آدرس سایت من www.4get.ir هست و در زیر قسمت footer سایت یک فضای اضافه بوجود آورده و سمت راستش متن arshamhost خیلی کمرنگ نقش بسته! و در زیر تمام صفحات مدیریت جوملا حتی زیر تک تک پنجره های تنظیم هم این نام وجود داره
منکه دیگه کم آوردم!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)