-
در مورد نظرات اگر می خواهید من سیستم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را معرفی می کنم ورژن قدیمی آن دارای فارسی می باشد ولی 2012 آن خیر که براحتی می توانید درسایت استفاده کنید مانند سایت electronica.ir هر کدام از اخبار را باز کنید مشاهده می فرمایید. منظور شما اینگونه هست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-15-2012 11:34 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
shamimi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد نظرات اگر می خواهید من سیستم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را معرفی می کنم ورژن قدیمی آن دارای فارسی می باشد ولی 2012 آن خیر که براحتی می توانید درسایت استفاده کنید مانند سایت electronica.ir هر کدام از اخبار را باز کنید مشاهده می فرمایید. منظور شما اینگونه هست ؟
دوست عزیز
از خودم ناامید شدم ه نتونستم منظورم و انتقال بدوم
منظور لایک و دیزلایک کردن یک نظر هست....همون کاری که تو فیس بوک انجام میدن .......یک نگاه به لینک های پایین بیندازید من مطمئنم که جی کامنت این قابلیت و داره ولی من دارم یک جا اشتباه عمل می کنم ......بقیه دوستان لطفاً کمک کنند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)