-
خطا در فروشگاه ساز virtuemart
با سلام
من زمانی که فروشگاه ساز virtuemart نصب میکنم در نام محصولات به انگلیسی مشکلی ندارم اما زمانی که فارسی نصب می کنم خطای زیر را میدهد:
- vmError: VmTableData نام مستعار SEF in record is missing ! Can't save the record with no نام مستعار SEF.
- vmError: You are not an administrator or the correct vendor, storing of product cancelled
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-15-2012 08:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ارور رو یادم نیست دقیقا هم نمیدونم شما منظورتون چی هست ولی یه مشکل شایع وجود داره برای استفاده فارسی که میری به تنظیمات گزینه اگه یادم باشه در مورد بروزرسانی دیتابیس هست اونو بزنید برای فارسی دیگه اورو نمیده
-
-
قدر پاسخ سریع رو بدونید من 4 روز زمان برد تا پیداش کردم توی هیچ انجمنی هم اینو نمیدونستن
-
-
از قسمت پیکر بندی سایت یه گزینه داره به نام "نام مستعار یونیکد" بزارش روی بلی درست میشه.
-
-

نوشته اصلی توسط
mrn2929
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از قسمت پیکر بندی سایت یه گزینه داره به نام "نام مستعار یونیکد" بزارش روی بلی درست میشه.
سلام اين قسمت كجاست؟؟؟
-
-
با سلام
وارد بخش مدیریت شوید و از منوی «سایت»، منوی «تنظیمات کلی» را انتخاب کنید و در سمت چپ این پنجره، در بخش تنظیمات seo نام مستعار یونیکد را بر روی «بلی» بگذارید.
-
کاربر مقابل از خوانساری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)