-
قالب واكنشگراي رايگان براي جوملا 2.5
سلام به همه
قالب جديد joomplate.ir با نام امارد منتشر شد.
برخي از امكانات قالب:
طراحي واكنشگرا
طراحي با فريمورك T3
پشتيباني از K2
صفحه 404 و افلاين اختصاصي
26 موقعيت ماژول
استفاده از فونت هاي فارسي
و ...

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من اين پست رو يك بار ديگه هم گذاشته بودم كه بعد از چند دقيقه حذف شد ، نميدونم مشكل از سيستم بوده يا مدير فروم اين كار رو كرده. اگه اين پست مشكلي داره لطفا اطلاع بديد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
5 کاربر زیر از ezoji عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
10-15-2012 09:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
همه امکاناتش رو نتوننستم فعال بکنم
اسلایدشو کار نمیکنه
-
-
ضمن عرض سلام و با تشکر از زحمت شما
1- من هم مثل دوست عزیزمون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نتونستم اسلایدشو ها و امکاناتش رو فعال کنم اگه راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون می شم.
2- یک فایل به اسم jp-amard-quickstart توی پکیچ بود لطف می کنید بفرمایید چه کاربردی داره؟
ممنون از لطف شما
-
-

نوشته اصلی توسط
mahdymorady
ضمن عرض سلام و با تشکر از زحمت شما
1- من هم مثل دوست عزیزمون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نتونستم اسلایدشو ها و امکاناتش رو فعال کنم اگه راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون می شم.
2- یک فایل به اسم jp-amard-quickstart توی پکیچ بود لطف می کنید بفرمایید چه کاربردی داره؟
ممنون از لطف شما
دوست عزیز فایل jp-amard-quickstart بسته نصبی کامل جوملاست با افزونه های سایت ارائه شده .
اگر شما می خواهید وب سایت تان دقیقا همانند دمو شود باید این بسته را که نصبش همان نصب جوملاست نصب کنید .
فقط حتما باید بر روی اطلاعات نمونه فارسی اش کلیک نمائید .
موفق باشید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)