-
تنظيم acymailing بر روي localhost
من سايتي از طريق جوملا طراحي كرده ام ميخواهم قبل از نصب بر روي هاست قسمت ايميلش را فعال كنم.متاسفانه زماني كه بر روي localhost شروع به ثبت نام كاربر از طريق سايت مينمايم قانونا بايد يك ايميل به ايميل شخص ثبت نام كننده فرستاده شود.ولي با اين خطا مواجه ميشوم
تابع ايميل فراخواني نشد
فرآیند ثبت نام با خطا مواجه گشت: یک خطا در هنگام ارسال ایمیل ثبت نام رخ داده است
لازم به ذكر است كه در تنظيمات كلي در قسمت سرور تنظيمات ايميل را بر روي smtp قرار داده ام و از مشخصات smtp gmail شخصي خودم استفاده كرده ام
و در تنظيمات acymailing نيز همين تنظيمات را قرار دادم
لطفا راهنماييم كنيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-15-2012 01:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
smtp در لوکال کار نمیکنه . شما میتونید از php function در لوکال استفاده کنید , البته به شرطی که به اینترنت متصل باشید .
-
-
با اين خطا مواجه شدم.چكار كنم
- خطا در ارسال پیام Test e-mail from [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به Kavehms@yahoo.ca | Could not execute: /usr/sbin/sendmail
- سرور وب سایت شما شاید دارای سرور ایمیل نباشد. لطفاً اطمینان حاصل کنید که شما قادر به ارسال ایمیل از طریق جوملا (درخواست رمزعبور، تأیید ثبت نام...) در وحله اول می باشید.
-
-
راهش اینه در سرور تنظیمات smtp رو ست کنید و از امکان ارسال ایمیل در جوملا استفاده کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)