با سلام من جوملام تركيد يه جديد نصب كردم حالا ديتا بيس قبلي ميريزم مجددا ميپره
ميخام فقط جداول پست ها و بخش هام رو برگردونم اگر كسي اسم جداول پست ها و بخش ها و مجموعه ها و كاربران بهم بگه ممنون ميشم

با سلام من جوملام تركيد يه جديد نصب كردم حالا ديتا بيس قبلي ميريزم مجددا ميپره
ميخام فقط جداول پست ها و بخش هام رو برگردونم اگر كسي اسم جداول پست ها و بخش ها و مجموعه ها و كاربران بهم بگه ممنون ميشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با استفاده از این افزونه در جوملا 2.5 و جوملا 3.0 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و این افزونه در جوملا 1.5 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هر کسی قادر به انتقال مطالب سایت جوملاش به یک جوملای دیگر
با توجه به اینکه سایت شما فعلا در دسترسی نیست تنها راه شما اینه که از طریق دیتابیس از جداول مربوط به content و category و ... import بگیرید و تصاویری که در مطالب تون استفاده کردید را از سایت قبلی به سایت جدید انتقال بدید توجه کنید هم نام بودن فولدر های و تصاویر مهمه.
آقا شهاب میشه در مورد این ماژول در جوملا 1.5 توضیح بدید؟ من یک سایت دارم که در ایران هست هاستش.بعد یک هاست از آلمان گرفتم.حالا می خوام اگر در اولی که در ایران هست چیزی اضافه کردم در دامین دوم که هاستش در آلمان هست اپدیت شه.(اگر دامینی که هاست ایران روش هست ***** شد نمی خوام دامینی که هاست آلمان هست ***** بشه)
سلام دوست عزیز
لطفا سوال خود را در تاپیکی جدید مطرح نمایید تا بررسی و انجام بدیم
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)