حقیقتش من خیلی گشتم دنبال این عبارت ولی پیدا مکردم اگر می تونید یه عکس بگیرید و دورش رو یه کادر قرمز بذارید و لینک عکس رو اینجا بذارید

حقیقتش من خیلی گشتم دنبال این عبارت ولی پیدا مکردم اگر می تونید یه عکس بگیرید و دورش رو یه کادر قرمز بذارید و لینک عکس رو اینجا بذارید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ببخشید من نام رو اشتباه گفتم ، نوشته شده hostarshamنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تصاویر زیر هم محل اسپم رو نشون میدن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فکر می کنم هر دو مورد ماژول باشند که احتمالا بتونید توی مدیرت ماژول ها پیداش کنید اگر الینطور نبود باید در قالب به دنبالش کشت که البته احتمالش کمه
اگر عجله دارید که هیچ ولی اگر عجله ای ندارید و براتون مشکلی نیست که تا حدود 1 هفته آینده بررسی کنم نام کار بری و پسورد مدیریت جوملا و هاست رو خصوصی برای من ارسال کنید
واقعا از پاسخ های سریع و روشنتون ممنونمنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ماژول هارو چک میکنم و قالب هم که خیلی گشتم ولی نبود
اگر به نتیجه ای نرسم شمارو به زحمت میندازم
باز هم ممنون
راه حل موقت رو پیدا کردم
قرار دادن کد زیر در در انتهای template.css جهت مخفی کردن این نوشته
#sgfooter.modifydate, #sgfooter {display:none;}
سلام
مشخصات جوملا و هاست را خصوصی ارسال نمایید تا چک کنم ، دقیقا مشکل از کجاست
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)