-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حقیقتش من خیلی گشتم دنبال این عبارت ولی پیدا مکردم اگر می تونید یه عکس بگیرید و دورش رو یه کادر قرمز بذارید و لینک عکس رو اینجا بذارید
ببخشید من نام رو اشتباه گفتم ، نوشته شده hostarsham
تصاویر زیر هم محل اسپم رو نشون میدن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-17-2012 08:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
فکر می کنم هر دو مورد ماژول باشند که احتمالا بتونید توی مدیرت ماژول ها پیداش کنید اگر الینطور نبود باید در قالب به دنبالش کشت که البته احتمالش کمه
اگر عجله دارید که هیچ ولی اگر عجله ای ندارید و براتون مشکلی نیست که تا حدود 1 هفته آینده بررسی کنم نام کار بری و پسورد مدیریت جوملا و هاست رو خصوصی برای من ارسال کنید
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فکر می کنم هر دو مورد ماژول باشند که احتمالا بتونید توی مدیرت ماژول ها پیداش کنید اگر الینطور نبود باید در قالب به دنبالش کشت که البته احتمالش کمه
اگر عجله دارید که هیچ ولی اگر عجله ای ندارید و براتون مشکلی نیست که تا حدود 1 هفته آینده بررسی کنم نام کار بری و پسورد مدیریت جوملا و هاست رو خصوصی برای من ارسال کنید
واقعا از پاسخ های سریع و روشنتون ممنونم
ماژول هارو چک میکنم و قالب هم که خیلی گشتم ولی نبود
اگر به نتیجه ای نرسم شمارو به زحمت میندازم
باز هم ممنون
-
-
راه حل موقت رو پیدا کردم
قرار دادن کد زیر در در انتهای template.css جهت مخفی کردن این نوشته
#sgfooter.modifydate, #sgfooter {display:none;}
-
-
سلام
مشخصات جوملا و هاست را خصوصی ارسال نمایید تا چک کنم ، دقیقا مشکل از کجاست
موفق باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
behnam.ps
سلام poonoodi جان
راهکار خوبیه ولی چطوری میشه کل فایل ها رو یکجا در ++Notpad باز کرد؟؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید دوست عزیز؟ اگه منظورتون اینه یکی یکی فایل ها رو چک کنم میدونید چندتا فایل Txt , html , php , xml , css و غیره وجود داره؟؟
من یک بک آپ کامل از سایت دارم و... قبلا با نرم افزاری آشنا شدم که قادر بود بدون باز کردن فایل های متنی داخل همه رو جست و جو و Replace کنه! اگه اون برنامه رو پیدا کنم فکر کنم مشکل حل شدنی بشه
قطعا قسمتي از سطر ذيل در فايل هاي پوشه جوملاي شما موجود خواهد بود
کد:
<a href='[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]' alt='هاست' title='هاست' style='text-decoration:none;color:#e0e0e0;background-color:none' target='_blank'> hostarsham</a>
يك بك اپ از فايلي جوملاي خود را دانلود و اكستركت كرده و در پوشه از طريق *.* كليه فايل ها را خارج از پوشه به نمايش دراوريد و سپس همه را انتخاب و در نرم افزار n++ باز كرده و كلمات كد فوق را سرچ كنيد تك به تك يا گروهي
به احتمال زياد پيدا ميشه
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)