-
نماش مطلب در صفحه بدون ماژول ها
سلام من می خوام سه تا مطلب از مدیریت مطالب رو در یک ماژول اچ تی ام ال دستی در پایین صفحه لینک کنم .
بدون ساختن منو چطور می تونم این کارو بکنم؟
(وقتی که لینکا مستقیم از توی مطلب می خونه انگار که مطلب توی صفحه ی اصلی منتشر شده.یعنی تمام ماژول ها رو نشون می ده تو صفحه
من فقط می خوام مطلب تنها نشون بده تو صفحه)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-17-2012 07:38 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
Nasim19
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من می خوام سه تا مطلب از مدیریت مطالب رو در یک ماژول اچ تی ام ال دستی در پایین صفحه لینک کنم .
بدون ساختن منو چطور می تونم این کارو بکنم؟
(وقتی که لینکا مستقیم از توی مطلب می خونه انگار که مطلب توی صفحه ی اصلی منتشر شده.یعنی تمام ماژول ها رو نشون می ده تو صفحه
من فقط می خوام مطلب تنها نشون بده تو صفحه)
سلام دوست عزيز
ابتدا طبق روال از طريق منوكارشو انجام بديد وقتي لينك رو ازش استخراج كرديد و درون اون ماژولي كه گفتيد تعبيه كرديد ، بريد و اون منوئي كه ساختيد رو غير فعال كنيد( من خودم خيلي وقت پيش از اين ترفند تو يكي از سايتام استفاده كرده بودم) انشا.. كه كارساز واقع ميشه.
موفق باشيد
-
-
درسته منم اول همین کارو کردم .ولی مشکل اینه که وقتی منو هست خوب نشون می ده .یعنی تو لینک منو فقط مطلب نشون داده می شه .ولی وقتی منو رو غیر فعال می کنم انگار مطلب رو وسط صفحه ی اصلی نشون می ده !!! تمام ماژول ها تو صفحه هست یه مطلب هم اون وسط!
من می خوام تو صفحه ای که مطلب نشون داده می شه فقط خود مطلب باشه ولی نمی دونم چطوری
ویرایش توسط Nasim19 : 10-17-2012 در ساعت 08:02 AM
-
-
برای این کار باید از منو استفاده کنید تا بتونید نمایش ماژول ها رو برای اون منو غیر فعال کنید
در غیر این صورت نمایش ماژول ها از منو والد به ارث می رسه
ولی توصیه من بیشتر استفاده از مطالب است و انتخاب نمایش یک مطلب خاص در منو ها
-
-
خب من اگه نمایش یه مطلب خاص در منو ها رو هم بزنم اون وقت می شه 3 تا منو بعد اون وقت وقتی این 3 تا منو رو غیر فعال کنم دوباره لینکه می ره مستیم از تو مطلب می خونه و همه ی ماژول ها رو نشون می ده.نمی شه یه کاری کرد که منو فعال باشه ولی تو قسمت منوی بالا نشون داده نشه؟
ویرایش توسط Nasim19 : 10-17-2012 در ساعت 08:40 AM
-
-
یه منو بسازید ولی ماژولی رو برای نمایش اون در نظر نگیرید این گونه آیتم ها رو در این منو منتشر کنید
-
-
. من مشکلم نمایش مطلب در منو نیست . من مشکلم نمایش مطلب خارج از منو هست !واسه همین می خوام مطلبم داخل منو باشه ولی فقط لینک انشار مطلب در منو رو می خوام نمی خوام خود منو در صفحه نشون داده بشه ! می شه همچین چیزی؟
-
-
اوکی مشکلم رو حل کردم.یه منوی جدید ساختم و توش سه تا منو از نوع مطلب خاص و بعد یه ماژول از نوع منو ساختم و جایی که می خواستم منتشر کردم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)