-
مشکل پس از اکسرکت کردن
سلام.من فایل آموزشی و خود نرم افزار رو دانلود کردم و تا مرحله اکسترکت هم جلو رفتم و اکسترکتش کردم و بعد از اون توی جزوه نوشته که آدرس سایت رو در مرورگر بزنید و نرم افزار رو نصب کنید.1:آیا منظور از مرورگر همون مرورگرای معمولی مثل firefox هستش؟2:اگه آره پس چرا من آدرس سایتم رو میزنمباز همئن صفحاتی که روی سرور هستش لودمیشه(کوکی رو خاموش کردم)؟(من صفحات رو با دریم ویور طراحی کردم)(چون من اطلاعات کافی نداشتم این پست رو در انجمن سوالات عمومی هم منتشر کردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-19-2012 10:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
لطفا از مشکل خود بصورت اسکرین شات تصویر قرار دهید
در ضمن مراحل کار خود را کامل تر توضیح دهید.
برای مقال شما چه فایلی را و در کجا اکسترکت کردید.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر فراوان.ببینید توی جزوه آموزشی ورژن 2.5 نوشته که پس از آپلود فایل نرم افزار روی cpanel و خارج کردن از حالت زیپ باید نرم افزار رو نصب کرد(که بعد از اون زبان رو انتخاب کردو از اینجور کارا) من الان نمیدونم نرم افزارو چطور نصب کنم؟ یعنی من نمیدونم اون صفحه ای که توش نوشته جوملا فارشی نسخه فلان و مزین به نام امیر کبیر رو کجا باید پیدا کنم.من تصویر خواصی ندونستم که بزارم.به طور کلی من در صفحه 38 کتاب پی دی اف آموزش جوملا 2.5.7 موندم.خیلی خیلی ممنون
-
-
دوست عزیز سلام
لطفا مقاله زیر را یکبار مطلعه نمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
احتمالا مشکل شما در این قسمت میباشد.
بعد از وارد کردن آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در مرورگر، صفحه*ای مانند تصویر زیر نمایش داده می*شود که اولین مرحله نصب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فارسی بوده و آنرا مشاهده خواهید نمود:
منظور از آدرس جوملا همان آدرس سایت شما میباشد.
آدرس سایت خود را در مرورگر وارد نمایید.
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)