-
مشکل با اسلایدشو
سلام. من از Yt Content Slide Show II استفاده کردم. ولی فقط 1دونه عکس رو نشون میده و نمیشه عکسای دیگه رو دید. اگه به سایتم نگاه کنید موقع Load شدن 1 عکس دیگه نشون میده، ولی خیلی سریع میره رو عکس دوم و همونحا ثابت میمونه. لطفاً کمک کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-20-2012 03:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
سریع ترین و بهترین راه حل استفاده از اسلاید شو زیر است که با همه قالب ها سازگاری کامل دارد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
نوید
سلام
سریع ترین و بهترین راه حل استفاده از اسلاید شو زیر است که با همه قالب ها سازگاری کامل دارد:
موفق باشید
سلام
من این اسلایدشو رو امروز نصب کردم و بعد حذفش کردم و حالا که دوباره نصب می کنم ، نصب با موفقیت انجام میشه ولی در قسمت ماژولها نشونش نمی ده ! چکار کنم برای رفع مشکل دوستان؟
سپاس
-
-

نوشته اصلی توسط
riabi
سلام
من این اسلایدشو رو امروز نصب کردم و بعد حذفش کردم و حالا که دوباره نصب می کنم ، نصب با موفقیت انجام میشه ولی در قسمت ماژولها نشونش نمی ده ! چکار کنم برای رفع مشکل دوستان؟
سپاس
نمی دونم راه درستش چیه. ولی میتونی 1 ماژول جدید درست کنی و نوعش رو همون که دوست داری انتخاب کنی
-
کاربر مقابل از khademian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
khademian
نمی دونم راه درستش چیه. ولی میتونی 1 ماژول جدید درست کنی و نوعش رو همون که دوست داری انتخاب کنی
اتفاقا راه حلتون جواب داد و درست شد ، فقط الان Image1 Path رو که می خوام تایین کنم آدرس رو نوشته
modules/mod_AutsonSlideShow/images/001.jpg در صورتی که من پوشه خودمو می خوام جایگزین کنم آدرسش فرق داره و چیزی نشون نمی ده ؟ شما میدونی چطور باید مسیر بدم بهش که مشکل نداشته باشه؟
سپاس
-
-
ممنون؛ ولی من ماژولی میخوام که تصاویر رو از مجموعه مطالب بخونه و به همراه توضیحاتش نشون بده. مثل همون که نصب کردم
-
-
کسی جواب نمیده؟
-
-
سلام
اکثر اسلایدشوهایی که از مطالب میخوانند تجاری هستند
مانند:
موفق باشید
-
-
سلام
نام پوشه شما چیست و مسیرش چجوریه تا بگم چجوری آدرس بدید
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
نوید
سلام
نام پوشه شما چیست و مسیرش چجوریه تا بگم چجوری آدرس بدید
موفق باشید
پوشه با نام mod_AutsonSlideShow درست کردم و عکسهام رو توش آپلود کردم . مسیر پوشه هم در مدیریت رسانه ----> images می خوام باشه . اون آدرس که خودش نوشته در بالای دکمه ایجاد پوشه ، من اون رو وارد کردم به عنوان لینک اسلایدشو . آآیا عکس رو برای اینکه در اندازه مناسب نشون بده باید از قبل تنظیم و بعد آپلود کنم؟
سپاس
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)