-
مشکل در ارسال متن طولانی در جوملا
با سلام بنده موقع ارسال مطلب متن های طولانی در جوملا به مشکل برخورد میکنم صفحه بعد از کلیک بر روی ذخیره مطلب سفید میشه که مشکل در دیتابیس اگه کسی میدونه بعد از ورود به
php my admin و انتخاب دیتابیس داخل کدوم گزینه باید رفت و گزینه fulltext رو انتخاب کرد پیام بده ممنون ؟ سپاسگزار
(ضمنا یه بار قبل به این مشکل برخورد کردم یکی از اساتید بهم توضیح داد اما الان تا همینجاش یادمه)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-20-2012 05:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
زمان timeout دیتابیس در سرور شما پایین است برای همین این مشکل پیش میائ به مدیر سرور بفرمایید این زمان را افزایش دهد تا مشکل رفع شود
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
نوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
زمان timeout دیتابیس در سرور شما پایین است برای همین این مشکل پیش میائ به مدیر سرور بفرمایید این زمان را افزایش دهد تا مشکل رفع شود
موفق باشید
سلام
شما این موضوع را پیگیری کردید؟
موفق باشید
-
-
مسیری که میگم رو برید php my admin +database
بازش کنید گزینه های مربوط به دیتابیس میاد یکی ازون گزینه ها که مربوط به تایپ طولانی و یا همون ارسال مطلب طولانیه بین هموناست که باید fulltext یا همون longtext بشه اونو پیدا کنید کدومه؟
-
-
نه دوست عزیز ربطی به اون نداره توی دیتابیسی که جوملا توش نصبه یک گزینه ای هست که باید fulltext بشه یک دفعه قبلا انجام دادم الان یادم نیست دنبال اونم ؟؟
-
-
این آموزش واسه دیتالایف انجین اما جوملا رو یادم نیست
۱. ابتدا از دیتابیس سیستم خود یک بکاپ تهیه کنید تا اگر مشکلی پیش اومد، بتوانید بکاپ را جایگزین کنید.
۲. از کنترل پنل هاستینگ خود وارد قسمت PHPMyAdmin شوید.
۳. از لیست سمت چپ، دیتابیسی که برای سیستم دیتالایف انجین استفاده میکنید را انتخاب کنید.
۴. سپس از لیست تیبل هایی که روبروی شما قرار دارد، تیبل dle_post را پیدا کرده، در همان خط، روی گزینه Structure کلیک کنید.
۵. در خط 4 جایی که short_story قرار دارد، بر روی Change کلیک کنید.
۶. در قسمت Type گزینه TEXT را با LONGTEXT جایگزین کنید.
۷. بر روی Save کلیک کنید.
۸. بعد از اینکه بر روی Save کلیک کردید، دوباره در صفحه که روبه روی شما قرار میگیرد در خط 5 جایی که full_story قرار دارد بر روی Change کلیک کنید.
۹. قسمت Type را از TEXT به LONGTEXT تغییر دهید.
۱۰. بر روی Save کلیک کنید.
موفق باشید
-
-
دوستان چی شد کسی راه حلی پیدا نکرد یکی راهنمائی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
بله عرض کردم پیگیری کردم ازون نبود
-
-
چی شد کسی نتونست پیدا کنه ؟؟؟؟
-
-
سلام دوست عزیز
به علت طولانی شدن مشکل شما میشه متن خودتونو در یک فایل بزارید من چک کنم مشکل شما چیه
به صورت ویژه بررسی میشه
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)