دوستان من میخوام سایت برای آموزشگاه زبان راه بندازم
این جوملا خلی سخته
میشه راهنمائی کنید؟

دوستان من میخوام سایت برای آموزشگاه زبان راه بندازم
این جوملا خلی سخته
میشه راهنمائی کنید؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز جوملارو وقتی از دور بهش نگاه می کنی آره سخته(من هر چیزی که به ذهنم میرسه اولش سخته) ولی وقتی باهاش کار کنی می بینی چقدر کاربر پسند و روان والبته سادست.
من نمی دونم که شما دانشت تو چه سطحی هست(من خودم زیر صفرم) برای همین چند تا نکته میگم.
اول اینکه یه 100 مگا بایت هاست بگیر به همراه یک دامین.(حتما dns دامین و هاست باید یکی باشه.برای راحتی هر دو رو از یک سرویس دهنده بخر)بعد زحمت بکش از پنل مدیریت هاست وارد پوشه ی public_html دامنه شو.بعد جدید ترین ورژن جوملارو دانلود کن و در این پوشه ابتدا upload و سپس اکسترکت کن.حالا وقتی دامنه ی خودت رو در مرور گر بزنی صفحه ی اول نصب جوملا می اد.
اگر بعدشو هم مشکل داشتی بگو تا ادامه بدم.
مهندسای عزیز شما هم راهنمایی بفرمایید.هر چند که الان در خواب ناز تشریف دارین.منم چشم شما رو دور دیدم دارم جواب میدم.
سلام
برای شروع می توانید کتاب موجود در امضا را مطالعه نمایید
موفق باشید
با كسب اجازه از استاد عزيزم آقا نويدنوشته اصلی توسط sm_pakdel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزيز
ابتداء بنده به نيابت ورود تونو به انجمن جوملافارسي خير مقدم عرض ميكنم.
در ادامه:
آخرين بسته [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو دانلود بفرمائيد و بعد از اون..
شما رو به مطالعه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دعوت كرده.
و از مقالات [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جوملا فارسي استفاده نمائيد
و در صورتييكه در اين مسير سوالي براتون پيش اومد در انجمن مطرح بفرمائيد
موفق باشيد
ویرایش توسط elyastel : 10-22-2012 در ساعت 05:06 AM
ممنونم از جوابها تون
جالبه که اینجا انقدر فعال هست
اصلا فکر نمی کردم کسی جواب بده
از همه ممنون
جوملا رو دانلود کردم نصب کردم
می خوام نتیجه مثل این عکس باشه
با رنگ آبی و سفید
وسط هم مقاله های سایت باشه با مثلا یه اسلاید شو
امکانش هست؟؟؟
سلام
بله امکانش هست.
قالب مناسبی انتخاب کنید (اغلب قالب های امکان چند ستونه بودن رو دارند) و در موقعیت های مورد نظر مطالب رو منتشر کنید.
با مطالعه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به خیلی از سوالات خود خواهید رسید.
موفق باشید
دوستان من یه قالبی دانلود کردم به نام jp-aseman
یه فایل کوئیک استارت داره یه فایل تمپلت
یه فایل هم extension داره کدوم باید نصب کنم
سلام
دوست عزيز چون در تاپيك هاي فوق فرموده بوديد كه بسته جوملافارسي رو در ابتدا نصب كرديد، پس فايل jp-aseman رو از قسمت مديريت جوملابايد نصب بفرمائيد.
موفق باشيد
از کمکت ممنون ولی همونطور که در پست قبلیم گفتم چند تا فایل توشه کدومشو باید نصب کنم؟
همون فايلي رو كه وقتي اكستراكت ميكنيد معمولا" موارد زير توشه:نوشته اصلی توسط sm_pakdel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پوشه css
پوشه images
پوشه html
فايل templateDetails.xml
فايل template_preview.png
و....
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)