من یک قالب جدید نصب کردم ولی وقتی اونو در حالت پیش فرض سایتم قرار میدم هیچ ماژولی از اون قالبم نمایش داده نمیشه و تمام ماژولهای قالب پیش فرض قبلی نمایش داده میشه چرا ؟چیکار کنم درست شه؟
سلام

من یک قالب جدید نصب کردم ولی وقتی اونو در حالت پیش فرض سایتم قرار میدم هیچ ماژولی از اون قالبم نمایش داده نمیشه و تمام ماژولهای قالب پیش فرض قبلی نمایش داده میشه چرا ؟چیکار کنم درست شه؟
سلام
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلامش
ما باید برای قالب جدید ماژول ایجاد نمایید اگر میخواهید مثل demo قالب ماژول های خودش باشند باید از بسته quick start استفاده نمایید
موفق باشید
بسته quick start چیست و باید از کجا تهیه شود در هر قالب بسته یاد شده وجود دارد؟سلام
سلام
بسته quick start معمولا توسط سازنده قالب ارائه می شود تا کاربران بتوانند به سادگی قالب را با کلیه ماژول ها و متونش بارگزاری کنند تا بهتر بتوانند با آن کار کنند
معمولا این بسته ها توسط اکثر سازندگان قالب ارائه می شود
موفق باشید
این نام یک نام اصطلاحی است؟ چون در قالبها به این نام ثبت نشده یعنی در بین فایلهای قابل دانلود قالب هر چی میگردم این نام را پیدا نمیکنم.
سلام
نام فایل هایی را که دارید بفرستید تا ببینیم
موفق باشید
administrator
cache
cli
components
libraries
image
include
instalation
language
logs
media
modules
pugins
templates
tmp
build
سلام
خیر ، هیچداک از این فایل ها نیست ، معمولا یک فایل Zip جدا شرکت سازنده برای دانلود ارائه می دهد.
نام قابل شما چیست؟
موفق باشید
Vt_news_v1.0_j25_takwd.ir_0
سلام
معرفی به این نام است. منظور بسته آماده نصب با امکانات اضافینوشته اصلی توسط dorostee [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
vtem.net/demo/?template=vt_newsنوشته اصلی توسط dorostee [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)