-
درخواست قالب سایت www.appsapk.com
با سلام
ببخشید من می خواهم یک سایت شبیه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] درست کنم اما به صورت فارسی و قصد دارم برای ساختش از جوملا استفاده کنم
و حالا به یک قالب فارسی و خیلی زیبا نیاز دارم مثل قالب همین سایتی که بالا لینکش رو دادم.
با تشکر...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-22-2012 10:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
قالب های rocket theme و joomlart را ببینید ، خیلی قالب شبیه قالب درخواستی شما دارند
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سایت معرفی شده ویروس داره دوست من ...
-
-
سلام
قالب زیر با چینش مناسب ماژول مثل اون چیزی میشه که شما میخواهید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
خیلی زیبا و کارامده, خیلی خیلی ممنونم ازتون!
من خیلی سرچ کردم که فارسیش رو پیدا کنم ولی همه جا نسخه فارسیش پولی بود, میخواستم بگم که اگر امکانش هست یه لینک دانلود از نسخه فارسیش رو اینجا قرار بدید.
باز هم ممنون...
-
-
سلام
این قالب به صورت پیش فرض از زبان های راست به چپ پشتیبانی میکنه و نیازی به فارسی سازی ندار
موفق باشید
-
-
سلام دوست عزیز من یک قالب خودم طراحی کردم که شبیه این قالب هست اسکرین شاتش رو ببینید اگر به دردتون خورد منتشر کنم
-
-

نوشته اصلی توسط
mohammad2232
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز من یک قالب خودم طراحی کردم که شبیه این قالب هست اسکرین شاتش رو ببینید اگر به دردتون خورد منتشر کنم

آفرین خوبه مثلا براش یک اسلایدر و چند ماژول log قرار داده بشه قالب شرکتی خوبی می شه دوست من
حتما انتشار بده
موفق باشید
-
کاربر مقابل از shamimi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shamimi
آفرین خوبه مثلا براش یک اسلایدر و چند ماژول log قرار داده بشه قالب شرکتی خوبی می شه دوست من
حتما انتشار بده
موفق باشید
خیلی ممنونم دوست عزیز اگر لطف کنید و ماژول و اسلایدر هایی که میدونید خوب هستند رو معرفی بفرمایید تا بتونم یک بسته نصبی خوب درست کنم و انتشار بدم ممنون میشم 
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)