-
شخصی سازی تصاویر قالب جوملا
سلام
من یک قالب نصب کردم که چندتا تصویر پیش فرض رو به صورت دیفالت نشون میده پشت سر هم، برای شخصی سازی این عکس ها باید اونها رو با عکس های مورد نظرم در همون پوشه جایگزین کنم و قالب رو دوباره آپلود کنم؟ هر وقت بخواهم عکس های مختلف پیش فرض قالب رو عوض کنم باید مجددا آپلود انجام بدم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-22-2012 11:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
faraday
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من یک قالب نصب کردم که چندتا تصویر پیش فرض رو به صورت دیفالت نشون میده پشت سر هم، برای شخصی سازی این عکس ها باید اونها رو با عکس های مورد نظرم در همون پوشه جایگزین کنم و قالب رو دوباره آپلود کنم؟ هر وقت بخواهم عکس های مختلف پیش فرض قالب رو عوض کنم باید مجددا آپلود انجام بدم؟
سلام دوست عزيز
پيشنهاد بنده اينست كه ماژول و يا احيانا" كامپوننت اون تصاوير رو شناسائي كرده و بعد از مديريت جوملا اونارو اصلاح بفرمائيد تا مجبور نباشيد قالب رو آپلود بفرمائيد! مگر اينكه اصلاحات شما در خصوص مثلا" تصوير هيدر باشد كه در اينصورت بايد به فايل مورد نظر رفته و اصلاحات رو اونجاانجام بديد.(چون معمولا" اينگونه اصلاخات از مديريت جوملا امكان پذير نيست)
اگه باز ابهاماتي ديگه اي در اين خصوص داشتيد بفرمائيد .
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از راهنماییتون
برای عوض کردن لوگو چطور؟ لگوی پیشفرض یک فایل .png در پوشه image قالب هست
ی عکس راهنما به این شکل در فایل های تمپلیت وجود داره:

همین طور که میبینید نوشته change logo in image folder ، یعنی من باید دوباره قالبمو آپلود کنم با لوگوی جدید؟
ویرایش توسط faraday : 10-22-2012 در ساعت 04:30 PM
-
-
سلام
كافيه فايلي كه لگو در اون قرار گرفته رو در هاستتون پيدا كنيد( اين فايل معمولا" در پوشه templates> قالب مورد نظر> images>) قرار گرفته كه بايد پيداش كنيد و سپس
لگوئي كه خودتون طراحي كردين رو جايگزينش كنيد( دقت داشته باشيد لگوي جايگزين بايد از نظر سايز ، اندازه، وپسوند فايل دقيقا" شبيه اصليش باشه)
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)