سلام به همه
من از قالب shaper crux استفاده میکنم اینم سایتمه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میخواستم ببدونم چه جوری میشه سایز فونت هدر ماژول ها رو تغییر داد
با تشکر

سلام به همه
من از قالب shaper crux استفاده میکنم اینم سایتمه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میخواستم ببدونم چه جوری میشه سایز فونت هدر ماژول ها رو تغییر داد
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در فایل زیر:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میتونید مقدار زیر را تغییر بدید:
کد:h3 { font-size: 130%; }
ممنون دوست عزیز
همه مقادیر و عوض کردم ولی بازم نشد ...
سلام
در فایل زیر :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فونت زیر را تغییر دهید:
کد:.mod-wrapper h3.header { font-size: 18px; line-height: normal; margin-top: 0pt; margin-right: -10px; margin-bottom: 0pt; margin-left: -10px; padding-top: 0pt; padding-right: 10px; padding-bottom: 25px; padding-left: 10px; text-transform: uppercase; font-weight: bold; }
بازم ممنون ولی همچین کدی اصلا نیست که داخل کدها ...
سلام
ببخشید در این فایل بود:
موفق باشید
واقعا ممنون ...
درست شد :d
علاقه مندی ها (Bookmarks)