-
ساختن بی نهایت منو در جوملا 2.5
درود
آیا ساختن بی نهایت منو در جوملا 2.5 نه در منوی اصلی و یا تاپ منو بلکه در یک منوی فرعی تاثیری روی سرعت جوملا داره؟
برای مثال یک منو ایجاد میکنیم به نان blog و برای هر کدام از کاربران سایت یک لینک به بلاگ او با استفاده از easyblog به این شکل میدهیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممکن است تعداد کاربران سایت ما زیاد باشد آیا اینکار مشکلی دارد؟ یا اینکه بر روی کیفیت سایت تاثیری میگذارد؟
سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-26-2012 04:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
اگر منظور شما این است که برای هر کاربر دارای وبلاگ، یک زیر منو ایجاد کنید. خب مسلم است که این کار بعد از مدتی که تعداد کاربران شما زیاد شد مشکل ساز خواهد بود. اگرچه که شاید به دلیل کم حجم بودن منو، چندان از سرعت اتصال به سایت شما کم نشود، اما مقداری بیشتر فکر کنید و ببینید یک منوی بسیار بلند از زیبایی سایت شما کم نمی کند؟ ضمنا بعد از افزایش تعداد کاربران، این منوی طویل چه فایده ای دارد؟ مورد دیگر اینکه برخی مواقع اسلایدها دارای لایه ی ارجع تری نسبت به منو هستند به همین دلیل اسلاید بر روی منو میافتد و در آن قسمت منوی شما دیده نخواهد شد.
خلاصه اگر منظور شما همینی بود که عرض کردم مطمئن باشید که کار بیهوده ای است. مگر آنکه شما تعداد مشخصی از کاربران که آخرین ارسال ها را داشته اند در زیرمنو قرار دهید.
ویرایش توسط خوانساری : 10-26-2012 در ساعت 04:18 PM
-
کاربر مقابل از خوانساری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز منوها اصلا در لیست منوی اصلی سایت قرار نمیگیرند،اصلا منویی دیده نمیشود که بخواهد روی چیزی بیافتد...
این ترفند فقط برای اختصاص دادن یک منوی منتشر شده است نه نمایش آن در سایت...
اینکار را کردم تا اگر کاربری نام بلاگ خود را در آدرس زد بتواند بلاگش را مشاهده کند همین ولی در هیچ جا نمایش داده نخواهد شد...
سوال من در واقع اینست که این منوهایی که در هیچ جا هم نمایش داده نمیشود و فقط خودم آنها را میبینم اگر تعدادشان زیاد شود تاثیری روی سرعت لود سایت نمیگذارد؟
با سپاس
-
-
سلام دوست عزیز
فکر نمیکنم خیلی تاثیر زیاد داشته باشد، چون منو ها ظاهرا" غیر فعالند و اگه فعال بودنند میتونستند در لود سایت شما اثر چشمگیری داشته باشند!!
موفق باشید
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
منوهای داخلی این سایته چه جوریه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)