-
تبدیل قالب
سلام دوستان ببخشید اینجا مطلب گذاشتم
من یه قالب Html دارم که میخوام به جوملا تبدیلش کنم.کسی هست که بهم کمک کنه؟؟؟هزینشم پرداخت میکنم
لطفا یه ایمیل زیر خبر بدهید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-23-2012 11:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
haha_hoho2020
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان ببخشید اینجا مطلب گذاشتم
من یه قالب Html دارم که میخوام به جوملا تبدیلش کنم.کسی هست که بهم کمک کنه؟؟؟هزینشم پرداخت میکنم
لطفا یه ایمیل زیر خبر بدهید
دوست عزیز اگر میخواید من میتونم براتون با آرتیستر شبیه قالبتون رو طراحی کنم فقط کمی حوصله میخواد که دارم
توی وبلاگم درخواست بدید ممنونم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام من براتون امیل هم فرستادم من این کار را انجام با این شماره تماس بگرید ************
ویرایش توسط نوید : 10-25-2012 در ساعت 03:45 PM
دلیل: حذف شماره تماس جهت جلوگیری از سواستفاده
-
-
سلام دوست عزیز
لطفا شماره خود را به صورت خصوصی بفرستید تا سواستفاده نشود
شماره شما را با اجازتون حذف کردم
موفق باشید
-
-
من براتونون ایمل هم فرستادم من می تونم کمک کنم در صوررت تمایل با این ایمل مکاتبه نمایید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)