بسته quick start هر قالب رو از کجا میتوان تهیه کرد؟من یک قالب دانلود کردم ولی ماژولهای اون مانند اونچه که در دمو دانلودنمایش میداد نیست گفتن باید بسته ذکر شده را نصب کنم.
ممنون

بسته quick start هر قالب رو از کجا میتوان تهیه کرد؟من یک قالب دانلود کردم ولی ماژولهای اون مانند اونچه که در دمو دانلودنمایش میداد نیست گفتن باید بسته ذکر شده را نصب کنم.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز
زمانی که شما یک جوملا را نصب می کنید و قالبی رو بر روی این جوملا سوار می کنید احتمال داره که قالب با توجه به نمونه ی آنلاین نمایش داده نشه.به چند دلیل
1- اینکه بر روی جوملای اولی که نصب کردید پلاگین ها ، ماژول ها و ... مورد نظر نصب نشده باشه
2- اینکه داده های نمونه ابتدایی که شما در زمان نصب جوملای اصلی (sample data( نصب کردید با داده های اولیه قالب ی که بعد روی این جوملا نصب می کنید یکی نباشه
بهترین راه این هست که در زمانی که شما یک قالبی رو دانلود می کنید برخی شرکت ها به همراه بسته قالب یک فایلی به اسم quick start به شما می دن.در فایل دانلود شده باید به دنبال اون بگردید
حالا quick start چی هست؟ یک جوملای آماده که تمامی ماژول ها و ابزار مورد نیاز را به صورت پیش فرض بر روی خودش داره و با نصب اون می تونید سایت خود را همانند دمو منتشر کنید.فقط یک نکته اینکه حتما در زمان نصب جوملا از quick start حتما نصب داده های نمونه رو بزن و داده ها رو نصب کن
و در آخر اینکه الزاما قالبی که دانلود کردید به همراه بسته ی نصبی quick start نیست
به امید ظهور مولامون که صد البته نزدیک است انشاالله
توضحاتتون کامل بود ممنون
ان شاءالله. فقط یه موضوعی این نکته ای که گفتید ( فقط یک نکته اینکه حتما در زمان نصب جوملا از quick start حتما نصب داده های نمونه رو بزن و داده ها رو نصب کن
) در زمان نصب جوملا را میگید یا نصب کویئک استارت؟ وبعد مگر میشه یه جوملایی که نصب میکنیم در ابتدا ناقص باشه یعنی ماژولهاش و .. کامل نباشه؟
سلام
زمانیکه جوملا رو نصب می کنید بصورت کامل نصب میشه و می تونید انتخاب کنید که اطلاعات نمونه هم نصب بشه یا نه.
موفق باشید
ایا نصب بسته کویک استارت بر روی نسخه فعال سایت ایرادی ایراد میکنه منظورم اینه که سایت من ماه هاست که فعاله و حالا میخوام بسته ای رو نصب کنم. اگر اجازه بارگذاری بر روی فایل های موجود در هاست رو بدم تغییری در مطالب و ماژول ها ایجاد نمیشه؟
سلام دوست عزیز دقت کنید که بسته نصبی یعنی یک جوملا بعلاوه ی افزونه ها و قالبی که اون شخصی که بسته رو آماده سازی کرده مد نظرش بوده پس اگر شما بسته نصبی رو نصب کنید اگر در یک فولدر یا زیر دامنه باشه که هیچ ولی اگر روی همون آدرس سایت فعالتون بریزید احتمالا بسته جایگزین میشه و اطلاعاتتون به مشکل بر مبخورهنوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای نمونه یک بسته نصبی ساده که خودم طراحی کردم هم ببینید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ممنو از راهنمایی شما اما میشه یک راح حل بدید چون قالبی که طراحی شده زیاد با محتوای سایت من سازگار نیست و منم کلی وقت گذاشتم سایت رو بروز نگه داشتم
الان یک قالب خوب گیرم اومده اما با ماژول های کاربردی که در بسته نصب تعبیه شده اند.. چنانچه عملیات Overwirite انجام بشه معمولا این بانک اطلاعاتی هست که تداخل پیدا میکنه و منم در هنگام نصب گزینه Backup رو بزنم باز هم مشکلی با دیتا بیس خواهد داشت؟
چون من تغییری در ماژول ها و کامپوننت ها ایجاد نکرده ام که نگران over write شدن باشم
سلام
شما باید قالب جدید به همراه افزونه هایی که مد نظرتون هست درصورتیکه قبلا نداشتید رو نصب نمایید.
موقعیت جدید ماژول ها را با توجه به قالبتون تنظیم کنید.
از بسته آماده نصب به این منظور نباید استفاده کرد.
موفق باشید
سلام دویت عزیز پیرو توضیح دوست عزیز اگر شما خیلی مصر هستید که از این قالب و ماژول هاش استفاده کنید میتونید فایل رو از حالت zip خارج کرده و در قسمت کامپوننت , ماژول و پلاگین تمام اونهایی که وجود دارند رو اسمهاشون رو در جوملای جهانی سرچ کرده دانلود کنید و بعد از اونهم در موقعیت دلخواه منتشر کنید موفق باشیدنوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)