دوباره نصب كردم اينجوري شد، مي شه بگين اين فايل كه در بالا اشاره كردين دقيقا كجاست ؟ و آيا اگر اين كار رو بكنم شات باكسم فارسي ميشه ؟
خيلي ممنونم رادمهرجان ، خيلي آقايي![]()

دوباره نصب كردم اينجوري شد، مي شه بگين اين فايل كه در بالا اشاره كردين دقيقا كجاست ؟ و آيا اگر اين كار رو بكنم شات باكسم فارسي ميشه ؟
خيلي ممنونم رادمهرجان ، خيلي آقايي![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
توی اون خطایی که داده بود آدرسش رو نوشته بود
الان من شات باكسم انگليسي است ؟
فايل english.php كه آدرسش به اين شكل است را
/public_html/components/com_smo_ajax_shoutbox/languages&file=english.php
باز مي كنم داخلش اين متن ها نوشته شده :
حالا آيا تنظيمات خاصي هم باقي مانده ؟کد:<?php DEFINE("_JAL_YEAR","year"); DEFINE("_JAL_YEARS","years"); DEFINE("_JAL_MONTH","month"); DEFINE("_JAL_MONTHS","months"); DEFINE("_JAL_WEEK","week"); DEFINE("_JAL_WEEKS","weeks"); DEFINE("_JAL_DAY","day"); DEFINE("_JAL_DAYS","days"); DEFINE("_JAL_HOUR","hour"); DEFINE("_JAL_HOURS","hours"); DEFINE("_JAL_MINUTE","minute"); DEFINE("_JAL_MINUTES","minutes"); DEFINE("_JAL_LAST_MESSAGE","Latest Message"); DEFINE("_JAL_MESSAGE","Message:"); DEFINE("_JAL_AGO","ago"); DEFINE("_PLEASE_LOGIN", "Please Login to shout.."); DEFINE("_INSTALL_SUCCESS", "Successfully Installed"); ?>
البته در قسمت تنظيمات كمپوننت نمي تونم با اينترنت اكسپلورر وارد بشم و لذا دارم فايرفاكس رو دانلود ميكنم تا ببينم تنظيماتش چي هست ؟
راستش اصلا من نمي دونم آيا اين شات باكس كه دارم جوشش رو مي زنم واقعا همون جور كه در phpnuke هست يا نه ؟
مي شه بگين كه هست يا نه ! آخه اسم اين تاپيك گفتگوي آنلاين است گفتم نكنه چت است و ما خبر نداريم !
ممنون كه جوابمو دادين
من اون فايل زبان را تغيير دادم حالا چند تا دكمه و اون كنتاكت نيم مونده كه فارسي بشه ميشه كمك كنيد اون ها هم فارسي بشن ؟
اونا اگه تو فایل زبان نباشه تو خود فایل php هستش
با تشکر از دوستان خوبم
می خواستم خواهش کنم یکمی بیشتر توضیح بدین که من برای هرچه فارسی تر شدن و زیباتر شدن این کمپوننت چه کاری باید انجام بدهم ؟
يه فايل php اصلي داريم كه لينك ميشه به يه فايل زبان
حالا يه سري عبارات هست، كه ميره از فايل زبان كه كدش رو گذاشتي ميخونه
اگه از اونتو نخونه قائدتا بايد تو خود فايل php باشه ديگه
درست ميگم؟
خود عبارتي رو كه ميخواي فارسي كني رو تو فايل php سرچ كن ببين چه ميشه![]()
H_SH_VB جان
با تشكر از شما دوست عزيزم
در اين جا من دو تا پوشه دارم يكي com_smo_ajax_shoutbox و يكي هم mod_smo_ajax_shoutbox حالا توي كدوم يكي بايد دنبال اين فايل پي اچ پي بگردم
در پوشه ماژول ( دوميه ) يك فايل ايكس ام ال ، يك جاوااسكريپت ، يك فلاش ،يك استايل شيت و يك پي اچ پي است منظورتان اين فايل است ؟
توي اونيكي هم كه بيشتر فايل هاي مديريتي است (البته فكر كنم !؟)
سلام (من حسین هستم)
فایل های زبان (همونایی که نشون دادید؛ عموما تو پوشه ی مربوط به کامپوننت هستند
ولی این چیزی که ما داریم میبینیم الان یه ماژوله
پس باید اول تو فولدر ماژول دنبال راه حل بگردیم
همون php رو ادیت کن ببین چی کار میشه کرد![]()
سلام حسين جان
من اون پي اچ پي رو اديت كردم اما همه چيز به ريخت و در صفحه اول سايت خرابكاري شد ، لذا دوباره به حالت اول برگردوندمش
اما ممكنه چون من از اديتور خوبي استفاده نكردم اينجوري شده باشه ، دريم وور نداشتم با خود نوت پد بازش كردم
به نظرت ممكنه ايراد از اون باشه ؟
فايل رو اينجا گذاشتم ببين مي توني كاريش كني !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنونم و باي
علاقه مندی ها (Bookmarks)