سلام
ماژول یا پلاگینی برای بازاریابی وجود دارد بدینصورت که لینک بازاریابی در اختیار بازاریابها قرار بگیره و به ازای حساب کاربری که توسط Rsmembership شارژ بشود، درصد پورسانتی تعلق بگیرد؟

سلام
ماژول یا پلاگینی برای بازاریابی وجود دارد بدینصورت که لینک بازاریابی در اختیار بازاریابها قرار بگیره و به ازای حساب کاربری که توسط Rsmembership شارژ بشود، درصد پورسانتی تعلق بگیرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
افزونه های بازاریابی که برای جوملا پیاده سازی شده اند:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته سیستم زیر با rsmembership سازگاری کامل دارد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
درودنوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لیست را بررسی کردم ولی خیلی گیج شدم چون 47 افزونه بود و از طرفی اونایی که چک کردم هیچ کدوم در این خصوص چیزی ننوشته بودند
دومی هم پولی و البته خیلی گرون هست!! اگر ارزانتر بود شاید میشد فکری کرد
سلام دوست عزیز
افزونه های رایگانی که چک کردید هیچکدام امکان اتصال را ندارند و شما باید با کدنویسی اینکار را انجام دهید که باز هزینه بر میشه
موفق باشید
درودنوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای طراحی و کدنویسی باید چه کار کنم؟
اگر هزینه منطقی و معقول باشد مشکلی نیست
سلام
یک نصیحت:
اگر یک نرم افزار خارجی که مدت ها کارش این بوده و موفق بوده را کمی گرانتر بخرید بهتر از این است یک بدید آقای نوید براتون بنویسه و کلی مشکل هم بعدش داشته باشه
البته قصد بنده زیر سوال بردن دوستان و دانش افراد داخل کشور نیست ولی چون شما دانش درستی از درخواستتون به صورت فنی ندارید کار درست پیش نمیره
موفق باشید
ممنون از توضیحاتتوننوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تجاری خوب که این قابلیت را داشته باشد چه نرم افزاری پیشنهاد میکنید؟
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که با rsmembership هم میتونه ارتباط داشته باشه برای کارتون
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)