-
مشکل در قرار دادن کد گوگل پلاس در قالب
با سلام
من می خواستم در صفحه ی اصلی قالبم در یک ماژول اچ تی ام ال کد و اسکریپت های شبکه های اجتماعی رو بزارم
برای گوگل پلاس طبق سرچی که کردم به اینصورت هست که باید در کد قالب سایت تگ <head> رو پیدا کنیم و کد زیر رو بعد از تگ قرار بدیم:
<script type="text/javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]">{lang: 'fa'}</script>
و بعد این کد رو هر جا که می خوایم علامت گوگل پلاس نشون داده بشه قرار بدیم:
<g: plusone href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" size="small"></g: plusone>
حالا من نمی دونم اون کد اولی رو کجا و تو کدوم فایل قالبم باید قرار بدم!
اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه
ویرایش توسط Nasim19 : 10-25-2012 در ساعت 09:36 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-25-2012 09:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
می تونید از پلاگین زیر استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
سلام.ممنون
ولی اینی که شما دادید در داخل مطالب و زیر هر مطلب قرار می گیره .من در صفحه ای اول سایتم در یه قسمتی که مشخص شده آیکون ها رو قرار دادم و هر کدوم هم سایت رو شیر می کنن مطابق اسکریپتی که دارن
من الان فقط مشکلم با گوگل پلاس هست...
-
-
این سیستم به گفته خودش دارای google پلاس می باشد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
سلام
من پلاگین نمی خوام به خدا 
فقط می خوام ببینم اون کدش رو باید کجای قالب و تو کدوم فایل قالب گذاشت !
-
-
سلام نسیم دو راه داری 
1. بهترین راه اینکه ماژول دلخواه باز کنی داخلش ویرایش html رو بزنی و کدها رو کپی کنی و موقعیتش رو تعیین کنی .
2. برو سی پنل سایتت قسمت فایل منیجر بعد فایل templates بعد قالب خودتو بازش کن و index.php رو انتخاب و cod Editor رو بزن و کدها رو اضافه کن .
3.آدرس ساییت چیه ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)