با سلام
من میخوام جوملا 2.5 روی xampp نصب کنم که با مشکل روبه رو شدم
اولش یه ارور
دوما اینکه مراحل نصب طی نمیشه ؟
مثل عکس زیر که گرفتم ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

با سلام
من میخوام جوملا 2.5 روی xampp نصب کنم که با مشکل روبه رو شدم
اولش یه ارور
دوما اینکه مراحل نصب طی نمیشه ؟
مثل عکس زیر که گرفتم ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز شما بهتره که جوملا را از سایت جوملا فارسی دانلود کنید و آدرس آن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است. ضمنا این مشکل مربوط به error_reporting در فایل configuration.php است. شما این فایل را در پوشه ای که جوملا را اکسترکت کرده اید را جستجو کنید و سپس خط public $error_reporting = 'default'; را پیدا کرده و default را پاک کنید و به جای آن عدد 0 را بگذارید و بعد از این مراحل اقدام به نصب کنید. اما باز هم عرض می کنم که شما برای جلو گیری از نواقص بعدی جوملا را از «جوملا فارسی» دانلود کنید.
دوست عزیز بسیار بسیار متشکرم من هم مشابه همین مشکل داشتم ، و از این که راهنمایی کردن سپاس.
اما من هم از همین سایت جوملا دانلود کرده بودم و این مشکل داشتم ..!
آما سوالی که برای من پیش آمد اینه که وقتی خواستیم جوملا رو به سرور اسلی انتقال بدیم مقدار را به default برگردنیم ؟ یا خیر ممنون میشم جواب بدین .
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)