-
تماس یافت نشد
با سلام
من یه سایت ارتقاء داده شده جوملا 1.5 به حوملا 2.5 دارم که قالبش هم عوض شده .در منوی تماس با ماش می نویسه "تماس یافت نشد" در صورتی که از کامپوننت تماس با ما فرم تماس ساخته شده و منوی تماس با ما هم ساخته شده.
نمی دونم مشکل از چیه
کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-29-2012 07:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اگر یکبار دیگر منوی تماس را ایجاد نمایید باز هم کار نمیکند؟
موفق باشید
-
-
خیر .امتحان کردم نشد.
منوی تماس قبلی رو غیر فعال کردم و یک منوی جدید ساختم .باز هم تو صفحش نوشته: تماس یافت نشد!
مشکل از کامپوننتشه؟
-
-
سلام
مدیریت جوملا > کامپوننت ها > تماس ها
بررسی کنید آیا تماس مورد نظر ایجاد شده است .
سپس در منوی تماس ، تماس مربوطه را فراخوانی کنید
موفق باشید
-
-
بله! کامپوننت تماس مورد نظر ایجاد شده است .در منو هم فراخوانی شده است . اما در صفحه ی نمایش منوی تماس می نویسد،تماس یافت نشد !
من بعد از این همه کار با حوملا این نوعش رو رو ندیده بودم .احتمالا به خاطر مشکل ارتقاء هست ! باید چی کار بکنم؟
-
-
کسی می تونه در مورد این مشکل راهنمایی کنه؟
-
-
من می توانم فاکس کانتکت و به شما معرفی کنم که خودم فارسی سازیشو تمام کردم و این ورژن کامل آن می باشد با اصلاحیه در سایت مرجع با نام مستعار shentia می باشد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود بهینه شده :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
نه من می خوام این مشکل جوملاییش حل بشه . چون مربوط به ارتقاء می شه می خوام بدونم مشکلش چیه !
-
-
با سلام
فایل های یک کامپوننت «تماس با ما» را از یک جوملا 2.5 کپی کنید و به جای فایل های موجود در جوملای ارتقا یافته ی خود جایگزین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)