در مرحله چهارم ( تنظیمات Database ) با خطای " قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت:2" مواجه میشم. با اینکه تمامی اطلاعات به صورت کامل و درست وارد می کنم باز همین خطا می ده.
خواهشاً کمک کنید خیلی واجبه![]()

در مرحله چهارم ( تنظیمات Database ) با خطای " قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت:2" مواجه میشم. با اینکه تمامی اطلاعات به صورت کامل و درست وارد می کنم باز همین خطا می ده.
خواهشاً کمک کنید خیلی واجبه![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دیتابیس ساختید؟
بله ساختم توی cpanel...
سلام دوست عزيزنوشته اصلی توسط Hossein_Karimkhani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما اگه ديتا بيس رو ساخته باشيد و يه كاربر با سطح دسترسي همه در mysql ايجاد كرده باشيدة نبايد مشكلي باشه!!
ضمننا" دقت بفرمائيد كه نام ديتابيس و كاربري را بصورت كامل درج نمائيد جون معمولا" در Cpanel اين اجزاء بضورت دوقسمتي ساخته ميشود كه جز سمت چپ آندرلاين
در نام ديتبيس و كاربر ثابته:
در ادامه باز اگه مشكل حل نشد، بيان بفرمائيدکد:fixname_db name fixname_username
موفق باشيد
اگر از دیتابیس قبلی استفاده میکنید پاک کنید و دیتابیس جدید بسازید. نام کاربری،رمز عبور و نام دیتابیس جدید رو وارد کنید.
سلام و خسته نباشید
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
mysql رو درست کردم یوسر هم درست کردم
رفتم جوملا 2.5.7 رو آپلود کردم و در public_html بازش کردم
اسم دامین رو وارد کردم و صفحه نصب جوملا میاد تا جایی که میخایم اسم دیتا رو وارد کنم میرم جلو اما ارور میده قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت:
2
من cpanel دارم از chitahost
علاقه مندی ها (Bookmarks)