-
چطور میشه بسته رو عوض کرد
سلام وخسته نباشید دوستان به یه مشکل برخوردم که الان نمیدونم چیکارش کنم من قبلا سایتم رو با یه بسته زده بودم الان خواستم یه بسته دیگه رو با این جایگزین کنم و به مشکل برخورم ماژوال های قبلی رو پاک کردم ولی الان هرچی نصب میکنم نصب نمیشن وقتی از جدید میزنم بعضی موقعیت ها نیستن حالا چیکارش کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-03-2012 07:00 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
حالا که موقعیت ها نیستن شما می تونید موقعیت را تایپ کنید بدون اینکه نیازی به انتخاب موقعیت باشه
موفق باشید
-
-
ماژوال هارو چیکا کنم اوناهم نیستن
-
-
سلام
دوست عزیز ماژول ها رو دوباره نصب کن اگه نشد به هاستت برو و نام پوشه های مربوط به ماژول مورد نظر رو حذف کن 100 % نصب میشه .
-
-
کسی از دوستان میتونه بسته جدید منو رو سایت بیاره من تلاش کردم ولی نتونستم مطالب سایت هم برام خیلی مهمه از بین نره
-
-
سلام
شما چه بسته نصبی قبلا نصب کرده بودید تا ببنیم داریم براتون نصب کنیم
موفق باشید
-
-
قالب
قبلا از این قالب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان میخوام این بسته بیاد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بدون این که مطالب سایتم از بین بره
ممنون میشم کمک کنید
-
-
باسلام دوست عزیز بنظر بنده بهترین راه اینکه قالب مربوطه رو تهیه کنی بعد ببینی توی بسته qs چه ماژول هایی استفاده شده اوناروهم تهیه کنی نهایتا نصب و کانفیگ رو انجام بدید خودتون موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)