-
جابجایی و به هم ریختن نوشته های قالب پیش فرض جوملا 2.5.7
با سلام خدمت دوستان
من بعد اینکه زمپ سرور رو نصب کردم و اقدام به نصب جوملا 2.5.7 کردم بعد اینکه وارد سایت میشم نوشته های داخل سایت به هم ریخته و یه سری آدرسای مثلا به شکل c:\xampp\htdocs\joomla\templates\yougrids\yjsgcore \yjsq_stylesw.php on line 16
on line 26
و ... هست
نمیدونم مشکل از کجاست ورژن زمپ هم xampp-win32-1.7.4-VC6-installer هست توی تنظیمات دیتابیس هم دیتابیسی که ایجاد کردم utf8 persian ci هست
یه عکس از محیط سایت آپ کردم
لطفا راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-03-2012 07:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
از wamps استفاده نمایید که مشکلاتش به مراتب کمتره و سازگارتره
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
نوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
از wamps استفاده نمایید که مشکلاتش به مراتب کمتره و سازگارتره
موفق باشید
سلام
راستش ومپ رو وقتی نصب میکنم از پورته 80 ام ایراد میگیره و میگه اشغاله و آپاچی اجرا نمیشه و آیکون ومپ نارنجی میشه پورتش رو هم وقتی عوض میکنم مثلا 80 رو میذارم 8080 و ذخیره میکنم مشکل حل نمیشه ویندوزم 7 هست آی آی اس هم فعال نیست و اس کیو ال سرور و هیچ سروری میتونم بگم ندارم چون تازه 7 نصب کردم البته 7 ام روی وی ام ویر هست ویندوز اصلیم 8 هست که با اونم ایراد میگیره
دوستان اگه ممکنه بگید چطور میتونم ومپ رو بی دردسر نصب کنم در ضمن نسخه ومپ ام هم 2.2 آخرین نسخه ست
با تشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
پارساپارسا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
راستش ومپ رو وقتی نصب میکنم از پورته 80 ام ایراد میگیره و میگه اشغاله و آپاچی اجرا نمیشه و آیکون ومپ نارنجی میشه پورتش رو هم وقتی عوض میکنم مثلا 80 رو میذارم 8080 و ذخیره میکنم مشکل حل نمیشه ویندوزم 7 هست آی آی اس هم فعال نیست و اس کیو ال سرور و هیچ سروری میتونم بگم ندارم چون تازه 7 نصب کردم البته 7 ام روی وی ام ویر هست ویندوز اصلیم 8 هست که با اونم ایراد میگیره
دوستان اگه ممکنه بگید چطور میتونم ومپ رو بی دردسر نصب کنم در ضمن نسخه ومپ ام هم 2.2 آخرین نسخه ست
با تشکر
فایل php.ini را باز کنید و عدد 80 را که مقابل listen نوشته شده را تغییربدید و شماره یک پورت آزاد را وارد کنید
بعد سپس wamp تونو ریست کنید و از طریق
میتونید با سرور لوکال تون کارکنید
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
فایل php.ini را باز کنید و عدد 80 را که مقابل listen نوشته شده را تغییربدید و شماره یک پورت آزاد را وارد کنید
بعد سپس wamp تونو ریست کنید و از طریق
میتونید با سرور لوکال تون کارکنید
دوست من ... توی php.ini که اصلا نه چیزی به نام listen هست و نه عدد 80 !
فک کنم منظورت httpd.conf از توی آپاچی بود ! من اونجا پورت 80 رو تبدیل به 8080 کردم و سیو هم کردم و سرویس هاشو ریستارت هم کردم و توی مرورگر زدم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]080 جواب نداد همون صفحه سفید اومد
-
-
سوال من اینه که وقتی ویندوز 7 رو تازه نصب میکنم و هیچ نرم افزار سروری روش نصب نیست چرا پورت 80 باید اشغال باشه !!!
-
-
سلام
بزنید localhost ببینید چی باز میشه
معمولا نرم افزارهای زیر
teamviewer
iis
موفق باشید
-
-
آخرین نسخه زمپ رو هم دانلود کردم و جوملا رو هم نصب کردم همچنان نوشته های سایت همون شکلیه که بالا گذاشتم واقعا نمیدونم چی کار کنم چون ومپ که جواب نمیده زمپ هم که توی نصب مشکل نداره ولی محتوای سایت رو در هم نشون میده :|
-
-
سلام
من هم همین مشکل رو دارم
از دوستان اگه کسی میدونه که چطور این مشکل حل میشه، ممنون میشم راهنمایی کنه.
Th
-
-
سلام
دوست عزیز، اگه نرم افزار xammp روی سیستمتون نصب هستش پاکش کنید
احتمالا درست میشه
ویرایش توسط mamad_datcom : 12-04-2012 در ساعت 12:02 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)