-
crash شدن دیتابیس سایت
سلام به همه دوستان و استادان محترم متاسفانه بعد از آخرین باری که سایتم رو بستم با این خطا مواجه شدم
Table '.\saba\gfuic_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `gfuic_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('0d6be2e07661ec128309f484ce098521', 0, '1365055655')
تمام تیبل های سایت رو repare کردم حتی optimize کردم باز هم مشکل پابرجاست.دقیقا این تیبل خاص که در متن ارور اشاره کرده رو در لیست تیبل هام پیدا نمی کنم تا لااقل محتوایتش را به صورت دستی پاک کنم کسی می تونه منو راهنمایی کنه می دونم این سوال رو قبلا پرسیدن ولی من هر کاری میکنم به نتیجه نمی رسم خیلی مهمه و اضطراری سایتم آفلاین شده خواهش می کنم کمک کنید. متاسفانه از سایتم هم بک آپ نگرفتم چون نمی دونستم چطور بک آپ می گیرن

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-04-2013 09:19 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با افزونه akeeba backup می شه بک آپ گرفت من یه پیش نهاد دارم به مدیریت هاست تیکت بده بگو بک آپ رو برات ریستور کنه .خود هاتینگ همی شه بک آ**پ می گی ره .
-
-
مرسی از جوابتون ولی من اصلا بک آپ نگرفتم هاستم که زنگ زدم می گن اصلا به ما ربطی نداره
-
-
درود به هاست نگید چی شده بگید می خوام بک آپ 24 ساعت قبل یا قبل تر فقط بگید بک آپ رو ریستور کنن به همی سادگی بهتر هست که زنگ نزنید و تیکت بدید
-
-
دوست عزیز آیا افزونه جدیدی رو نصب کردید ؟ این خیلی مهمه
-
-
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نه خیر مازول جدیدی نصب نکردیم فقط عکس آپلود کردیم
-
-
یعنی کسی از دوستان راه کاری برای این کار نداره. با هاست تماس گرفتم می گن چون بانک شما mysql بوده نمی تونیم بهتون بدیم اگه sql بود بک آپ می گرفتیم اما الان نمی شه.وای چکار باید بکنم کمک کنید اساتید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)