-
پاسخ : میزان رضايت شما از پشتیبانی مامبولرن
[quote author=محمد link=topic=511.msg58630#msg58630 date=1199953729]
سلام
از شما تشکرمیکنم. ضمن اینگه دوست عزیز هیچ بلک لیستی وجود نداره!
هر یک از کاربران و مدیران در صورتی که بتونند و وقت کنند به سوالات همه کاربران پاسخ میدهند.
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
[/quote]
منم به نوبه یه خودم ممنونم از دوستان
یه انتقاد هم داشته باشیم و اونم اینه:
اگر این سایت و انجمن هاش قراره برایه همه به عنوانه سورس باشه باید خودش بهترین وضع رو داشته باشه + بهترین امکانات تا کاربرها علاقه مند بشن
ولی به نظره من تویه فارسی کردنه خوده انجمن و.... و مخصوصا گرافیک ها هنوز جایه کار زیاد مونده
امیدوارم شما هم رسیدگی کنید
ممنون ;D
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-15-2008 09:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : میزان رضايت شما از پشتیبانی مامبولر
ميشه دقيقتر بگيد منظورتون كجاي انجمن هست ؟
-
-
پاسخ : پاسخ : میزان رضايت شما از پشتیبانی مامبولرن
[quote author=نورى link=topic=511.msg62737#msg62737 date=1203110084]
ميشه دقيقتر بگيد منظورتون كجاي انجمن هست ؟
[/quote]
والا چی بگم
دکمه ها زبانه انگلیسی هستند
گرافیک ها هم همینطور
از طرفی (البته نظر شخصیه ها) به نظرم قالب مناسب با اهداف و .... انجمن نیس ;D
-
-
ممنون از پشتیبانی تون.من چند جوابی از مامبولرن گرفته ام اما متاسفانه وقتی سوالهام زیاد شد کسی دیگه به سوال هام جواب نداد. شاید هم باید حتما هاست رو منتقل می کردم به مامبو سرور تا ازم پشتیبانی بشه. به هر حال دیگه سعی می کنم رو پای خودم وایستم تا به این سایت سر بزنم. جالبه که این آخری ها خودم هم جوابگوی سوالات دیگران شده بودم...امیدوارم تحول اساسی در این جا شکل بگیره.
-
-
با درود
نظر آقای کلی را تایید می کنم
منم به این نتیجه رسیدم
-
-
[quote author=پیمان گلی link=topic=511.msg62914#msg62914 date=1203239771]
ممنون از پشتیبانی تون.من چند جوابی از مامبولرن گرفته ام اما متاسفانه وقتی سوالهام زیاد شد کسی دیگه به سوال هام جواب نداد. شاید هم باید حتما هاست رو منتقل می کردم به مامبو سرور تا ازم پشتیبانی بشه. به هر حال دیگه سعی می کنم رو پای خودم وایستم تا به این سایت سر بزنم. جالبه که این آخری ها خودم هم جوابگوی سوالات دیگران شده بودم...امیدوارم تحول اساسی در این جا شکل بگیره.
[/quote]
متاسفانه اکثر مشکلات مربوطه کاربران از هاست بد ناشی میشه ، ما که نمیتونیم وقتی دری قفله ، در را بشکنیم
برای همین توصیه میکنیم به مامبو سرور بیایید چون ما در مامبو سرور تلاشمون برای سازگاری 100% با مامبو و جوملا بوده و ندیدیم کاربری بعد از انتقال مشکلی داشته باشه
-
-
[quote author=پیمان گلی link=topic=511.msg62914#msg62914 date=1203239771]
[/quote]
سلام
پیمان جان من به شخصه به عنوان یکی از افرادی که مثل شما به سوالات پاسخ میدم، اینجوری حس نمیکنم
چون من این لینک رو باز میکنم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هر چی هست رو میبینم و اگر بلد باشم جواب میدم
اکثر دوستان هم فکر میکنم همین کار رو میکنند
شاید چون تعداد سوالات میره بالا، تعداد پاسخ نگرفته ها هم همینطور میشه، یه آمار نصبی... 
یا علی علیه السلام
-
-
دوستان نظری هم در مورده نظرهای من ندادید
(همین چند پست پیش)
راستی به نظره من (اگه مهم باشه) اسمایل ها بهتر شده
-
-
-
-
من هم یه کار مشترک با این تین انجام دادم جمعا خوب بوده.فقط مثل اینکه سرشون حسابی شلوغه 
تیم مطمئنی هست....
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)