من فکر نمی کنم تو ایران هیچ CMS و یا هیچ برنامه ای پشتیبانیی مثل مامبولرن داشته باشه.

خسته نباشید . عالی بوده
بد نبوده
اینم شد پشتیبانی ؟
من فکر نمی کنم تو ایران هیچ CMS و یا هیچ برنامه ای پشتیبانیی مثل مامبولرن داشته باشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من هم موافقم
شما کافی بردی تو فروم جوملا،میترا،وردپرس،زوپس ،مادایکس و... یک سوال بپرسید یک تاپیک بزنید بعد ببیند بعد از چند روز وچه کسای جواب شما را میدن
ولی توی مامبولرن بعضی اوقات جواب سوالات ثانیه ای داده می شه توی که ادم احساس میکنه یه چت رومه نا فروم
یا حق
بنده هم از مامبو راضی هستم و خوشحالم که پشتیبان فارسی داره .
تاکنون از نظرات متخصصانی استفاده می کردم که خارج از این انجمن بودند ولی الان متوجه شدم که بسیار عالی ساپورت میشه
(( هر چند بی ادبی یک مدیر در قسمت مدیریت - Administration باعث شد تاپیک بسته بشه و بنده به جواب نرسم که البته ضعف مدیریت رو میرسونه چون بنده معترض بودم ولی متاسفانه دود بی ادبی مدیر به چشم بنده رفت !!!! ))
ولی باز هم خوشحالم که در این سایت حضور دارم و حمایت اشتباهی از یک بی ادب را ، ندید می گیرم و حتما اشتباهی شده است .
[quote author=p30p30 link=topic=511.msg92367#msg92367 date=1225699372]
بنده هم از مامبو راضی هستم و خوشحالم که پشتیبان فارسی داره .
تاکنون از نظرات متخصصانی استفاده می کردم که خارج از این انجمن بودند ولی الان متوجه شدم که بسیار عالی ساپورت میشه
(( هر چند بی ادبی یک مدیر در قسمت مدیریت - Administration باعث شد تاپیک بسته بشه و بنده به جواب نرسم که البته ضعف مدیریت رو میرسونه چون بنده معترض بودم ولی متاسفانه دود بی ادبی مدیر به چشم بنده رفت !!!! ))
ولی باز هم خوشحالم که در این سایت حضور دارم و حمایت اشتباهی از یک بی ادب را ، ندید می گیرم و حتما اشتباهی شده است .
[/quote]
سلام
ممنون از لطف شما .
اون دوست عزیز مدیر مامبولرن نیستند ! بلکه در حال حاضر به صورت آزمایش مشغول کار شدند ! قطعا مدیران مامبولرن این چنین برخوردهایی نخواهند داشت .
یا علی
سلام
وظیفه خودم دونستم به خاطر تمام چیزهایی که از مامبولرن یاد گرفتم یه تشکر و خسته نباشیدی عرض کنم.
کاش میشد ماهی یه بار همه به صورت انلاین راجع به مامبو، کارهای تیم مامبولرن، و ... به صورت انلاین چت می کردیم
منم تشکر می کنم از دوستان عزیزم در مامبولرن ... دوستان فقط این را باید مد نظر داشته باشند اگه انتظار دارند زمانی کار بدون نقص باشه باید بگم نه اینجا بلکه هیچ جا نمیشه همچین چیزی پیدا کرد . ساپورت ها خوبه و دوستان تا جایی که بدونند کمک می کنند . البته دوستان اگه دو تا بخش را بیشتر روش کار کنند خیلی خوبه : 1- بخش فعالیت کاربران ( پتانسیل بچه های این بخش زیاده باید تیم مدیریت بیشتر ساپورتشون کنه ) 2 - درخواست های پولی .
باتشکر
شهریار
سلام
واقعا که سایت بی نظیر و عالی هست . خسته نباشید و بسیار بسیار ممنون از پشتیبانی بی نظیرتون .
من به شخصه خیلی از این سایت استفاده کردم و خیلی چیز ها یاد گرفتم . امیدوارم همیشه همین طور موفق و سر بلند باشید .
منم راضیم . پیشرفت این سایت به خاطر مدیریت خوبشه ، وگرنه سایتهای زیادی هستن که کار پشتیبانی میکنن ، ولی خیلی ضعیفتر از اینجا هستن . ولی میتونه خیلی بهتر هم بشه . خلاصه خدا قوت O0
من واسه پرسیدن سوال اومدم اما جواب اینجا بود. ;D :
اگه نظر من هم مهم باشه همه جو[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ه این سایت تکمیله O0 O0 O0
با سلام
خوب نيست
پاسخ نمي دهيد چرا من چند تا سوال كردام اما هنوز پاسخي نديدام
:'(
خودتان قضاوت كنيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)