سلام من یک ماژول اخبار متحرک نصب کردم رو فایرفاکس خوب جواب میده ولی روی اینترنت اکسپلورر9 سرعت خیلی زیاده چکارش کنم
ممنون میشم کمک کنید

سلام من یک ماژول اخبار متحرک نصب کردم رو فایرفاکس خوب جواب میده ولی روی اینترنت اکسپلورر9 سرعت خیلی زیاده چکارش کنم
ممنون میشم کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
باسلام دوست عزیز بنظر بنده شما استانداردتون رو فایرفاکس بگیری بهتره البته این فقط یه نظرشخصی و تجربی هست و هیچ دلیل علمی نداره اما بنده هر موقع با IE خواستم ست کنم روی بقیه browser ها مشکل داشتم اما با فایرفاکس کمتر مشکل بر خوردم موفق باشید
درود
دوست عزیز داخل ماژول سرعت حرکت نوشته ها نوشته شده که باید متوسط انتخاب کرده باشید .
در پایین ترین سرعتمie سرعتش هزار هست؟؟؟!!!نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا لینک سایت تونو بدید .
برای اخبار به نظر من از rss new استفاده کن اگر عکسی نمی خواهید نمایش داده شود
در صورتی که هم اسلایدر باشد هم عکس از سایت joomshaper sp news s;lider رو رایگان دانلود کن اگر نمونه خواستی این سایت هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر پیدا نکردی بگو ماژولشو قرار می دهم
موفق باشید
ممنون اگر دومی یعنی اسلایدر و عکس رو دارید قرار بدی ممنون میشم و کلی دعاتون میکنم البته ماژول من نوشته هارو بالا میبرد و میشد تنظیمش کنی که پایین یا چپ و راست بفرسته در کل مد نظر من مثل سایت اسان دانلود اون لینک باکسشه که تعداد بازدید رو هم نشون میده اسکریپت لینک باکس هست و دارم ولی نمدونم چجوری تو جوملا بیارمشنوشته اصلی توسط shamimi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط shayan3040 : 11-03-2012 در ساعت 08:38 PM
قربان شمانوشته اصلی توسط shayan3040 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دانلود کنید برای 1.5 رایگان عرضه شده است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشنهاد می شود نسخه جوملا خود را آپگرید کنید چون برخی سایت های بزرگ پشتیبانی 1.5 را متوقف کرده اند
موفق باشید
آخه اگر اپگرید کنم این همه ماژول و کامپوننتی که دارم همش میپره من از 1.5 ماژول زیادی دارم ولی از 2.5 هیچینوشته اصلی توسط shamimi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بازم ممنون
اقا من رفتم نشد دانلود کنی پولی بود!!!!نوشته اصلی توسط shayan3040 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)