سلام من برای اینکه مطالب قبلی تو سایتم را نمایش بدم چطور باید شماره صفحه رو در پایین سایت نمایش بدم که بازدید کننده ها رو به مطالب قبلی بفرستم؟

سلام من برای اینکه مطالب قبلی تو سایتم را نمایش بدم چطور باید شماره صفحه رو در پایین سایت نمایش بدم که بازدید کننده ها رو به مطالب قبلی بفرستم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
راحت ترین راهش اینه که در پایین هر مطلب میتونید لینک یک یا چند مطلب دیگه رو ایجاد کنید .
من میخوام پایین صفحه عدد باشه به این شکل <. . 3 4 5 . . > باشه که وقتی رو عدد صفحه کلیک میکنی عین صفحه اول 10 تا پست رو نشون بده
یکی بیاد کمک.کسی نیست یه جوابی به من بده؟
اگه تو یه مجموعه 20 تا مطلب داشته باشید و نمایش تعداد مطالبتون رو تا 5 صفحه تنظیم کرده باشید لینک 1.2.3.4 براتون نمایش میده
من یک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیدا کردم و نصبش کردم ولی میگه واسه استفاده از این پلاگین باید از این کد استفاده کنم {loadnavigation} که من متوجه نشدم چطوری و کجا باید از این کد استفاده کنم.کسی میدونه؟
من یک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیدا کردم و نصبش کردم ولی میگه واسه استفاده از این پلاگین باید از این کد استفاده کنم {loadnavigation} که من متوجه نشدم چطوری و کجا باید از این کد استفاده کنم.کسی میدونه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)