-
اعمال نشدن تغییرات
با سلام خدمت همه دوستان جوملائی
امیدوارم که حال همه خوب باشه و مشکلی تو سایتمدارم و می خواستم استادای محترم لطف کنن و کمک کنند:
1-وقتی کهوارد سایت می شیم برا اولین بار از یک مرورگر سایت بطور کامل لود نمیشه و همه قسمتها رو باز نمیکنه مثل هدر و بدنه مطالب و گر برا دومین بار لود کنیم مشکل صفحه اصلی تا حدودی برطرف میشه که این عمل اصلا خوب نیست
2- وقتی که از صفحه جدید یک لینک می زنیم به صفحه بعدی تصاویر اختصاص داده شده به صفحه جدید رو ندارم و صفحه ناقص باز میشه
با تشکر از همه اونای که دست من ناتوان رو می گیرن .
یک نفر از خونواده جوملا 2.5
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-04-2012 09:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
لینک سایت تونو بدید لطفا .
-
-
با سپاس شما دوست گرامی
ببخشین فراموش کردم لینک سایتو بدم
skoesfahan.org
-
-
هل من ناصر ینصرونی
بابا به داد من برسین
-
-
شما باید وارد سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شوید و آدرس سایت خودتونو در آدرس بار اون سایت در قسمتی که مشخص کرده وارد کنید و سپس کلید test را بزنید .
این سایت به شما میگه که علت load time زیاد سایت تون چی هست .
-
-
تشکر ولی ما که از این امار چیزی دستیگرمون نشد خوب اگر کسی فهمید مشکل از کجاست ممنون می شم به من هم بگه تا از این حال زار در بیام
-
-
از همون آمار میتونید مشاهده کنید که چه تصویری و چه فایل های css و js ای در لود صفحه شما تاثیر گذار هستند و زمان لود آنها چقدر هست در نتیجه با بررسی نتیجه آن باید متوجه شوید که مشکل لود از کجاست .
-
-
خوب من كه مشكلم حل نشد ولي هر كه فهميد علت اين اشكال از كجاست مارو از محبتش بي نصيب نذاره .
با تشكر
-
-
این افزونه هایی که تو کد هست رو موقتا غیرفعال کنید ببینید تاثیری داره
-
کاربر مقابل از mkz2010 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر و سپاس از شما دوست گرامی
خیلی ممنون از راهنمائی خوبتون خدا خیرت بده مشکل مال همون مازول نمایش خبر بود که بد گرفتارم کرده بود باز تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)