سلام
برای نمایش تاریخ شمسی در قسمتی از صفحه جوملا باید چکار کنم؟ آیا ماژولی برای این کار روی جوملا 2.5 هست؟

سلام
برای نمایش تاریخ شمسی در قسمتی از صفحه جوملا باید چکار کنم؟ آیا ماژولی برای این کار روی جوملا 2.5 هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
تاپیک زیر را بررسی نمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
سلام
لینک مربوط به دانلود ماژول که در تاپیک بالا به آن اشاره شده است باز نمی شود
دوست عزیز سلام
فایل را پیوست کردم.
یا حق.
ممنون. درست شد. حالا اگه بخوام توی فونت و سایز تغییر بدم چکار کنم. یا اینکه "امروز" رو به اول تاریخ اضافه کنم؟
فونتش رو درست کردم ولی نتونستم "امروز" رو به اولش اضافه کنم. برای این کار کجا رو باید تغییر بدم
آقای محسنی عزیز اگه لطف کنند بگن برای اضافه کردن "امروز" به ابتدای تاریخ چکار باید کرد ممنون میشم.
به آدرسبروید وJoomlaroot\modules\mod_date\mod_date.php
کد زیر را در خط 20 به صورت زیر ویرایش کنید :کد:<?php echo امروز : $showtime; ?>
نتیجه:نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Parse error: syntax error, unexpected ':', expecting ',' or ';' in /home/cbehsaze/public_html/behsazenergy.net/m/modules/mod_date/mod_date.php on line 20
بله درسته . مورد قبلی رو حذف کنید . و دستور زیر را در خط 15 قبل از دستور if قرار دهید . چک شده و درست عمل میکنه .نوشته اصلی توسط vahidf [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کد:echo JText::_('امروز');
علاقه مندی ها (Bookmarks)